RE:Vybíjí se mi baterie
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já si myslím, že radio by mělo být zapojené přes spínací skříňku pokud to máš jinak, tak je to asi předělávka např. tvého předchůdce. Proud 0,12 bude pravděpodobně 0,12A, tj. 120mA tj. 1,44W /cca 1,5 watová žárovka/ to bude to radio a nějaká malá žárovečka k tomu. Rozpoj ten konektor od radia a změř jestli poteče obvodem baterie nějaký proud. V každém případě zkus toho pana Tomáška je to autoelektrikář z Hyundai servisu. Mám takový pocit, že konektoru u radia je + 2x, jednou vypínané klíčkem a podruhé stálé + ,které se klíčkem nevypíná.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- Reklama
- vaisman
- **
- Kontaktovat uživatele:
To je sice pěkný ale když to nechám dělat u pana tomáška nechám tam i trenky ne?jako financeBruno píše:Já si myslím, že radio by mělo být zapojené přes spínací skříňku pokud to máš jinak, tak je to asi předělávka např. tvého předchůdce. Proud 0,12 bude pravděpodobně 0,12A, tj. 120mA tj. 1,44W /cca 1,5 watová žárovka/ to bude to radio a nějaká malá žárovečka k tomu. Rozpoj ten konektor od radia a změř jestli poteče obvodem baterie nějaký proud. V každém případě zkus toho pana Tomáška je to autoelektrikář z Hyundai servisu. Mám takový pocit, že konektoru u radia je + 2x, jednou vypínané klíčkem a podruhé stálé + ,které se klíčkem nevypíná.
A bez rádia sem to skoušel a ukazuje to pořád 0,1A
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000