LAK - problemy & ochrana
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Mno ja mam len taky malinky kusok ako keby nazberanej farby medzy naraznikom a blatnikom... Tam je to take osupane.. Moc to nieje vidiet, ale sere ma to, nakolko ma auto len 8mesiacov... Na starom aute take nic nebolo a to je rv93.... Inac PEATY ako sa to riesilo? Najprv to nafotili a potom ste si dohodli termin? Kolko dni bolo auto v servise na nastrek? diq,
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
- Reklama
Najprv si to nafotili, poslali asi do blavy a na druhy den volali, ze reklamacia je uznana. To bolo v Senici. Ale ja som to potom riesil v Trnave, kedze tam mi strieklali aj zadny naraznik (po mensej kolizii, ach ta skoda 120 ), tak som si to hned vybavil tak, aby mi tam spravili aj ten predny naraznik. Na tom prednom to bolo len taky kusok, prikladam obrazok. Trvalo to tusim 3-4 dni...adam221 píše:Inac PEATY ako sa to riesilo? Najprv to nafotili a potom ste si dohodli termin? Kolko dni bolo auto v servise na nastrek? diq,
Accent 1.5 CRDi, 2007, Red Wine
no s tym lakom je to des. Ja mam accentika uz skoro rok, a tolko chyb laku na nom, ze az. minule mi syn omylom kopol loptu a auto (nie silno, lebo mu nesadla a maly ma len 5 rokov) ... ostala tam otlacka. Myslel som, ze to zotriem - trosku niecoho cierneho - asi spina z lopty .... Omyl, ziadna spina ale odletel lak....
a dalej ... bol som auto 3x umyt v umyvacke na kefach ... a vysledok???? Ani nechcite vidiet to co ostalo na kasni ...
Lak ostava cely len pod reklamnymi nalepkami, ktorymi mam olepene auto ... no bojim sa toho, ze raz to polepenie budem musiet dat dole ... a mam pocit, ze to pojde aj s lakom ...
No jo ... soudruzi v Turecku nekde udelali chybu
a dalej ... bol som auto 3x umyt v umyvacke na kefach ... a vysledok???? Ani nechcite vidiet to co ostalo na kasni ...
Lak ostava cely len pod reklamnymi nalepkami, ktorymi mam olepene auto ... no bojim sa toho, ze raz to polepenie budem musiet dat dole ... a mam pocit, ze to pojde aj s lakom ...
New Accent 1,4i elegance - True blue
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mno ja sa na lak moc stazovat nemzoem.. skor na prasata, kty by asi potrebovali 1,5 metra na otvorebnie dveri.. 90% odrenin mam na pravom prednom blatnikuvmb píše:no s tym lakom je to des. Ja mam accentika uz skoro rok, a tolko chyb laku na nom, ze az. minule mi syn omylom kopol loptu a auto (nie silno, lebo mu nesadla a maly ma len 5 rokov) ... ostala tam otlacka. Myslel som, ze to zotriem - trosku niecoho cierneho - asi spina z lopty .... Omyl, ziadna spina ale odletel lak....
umyvam to rucne tlakovym cisticom a osetrujem voskom/lestenkou Magic color od Turtle Waxu
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Presne toto iste mam aj ja na zadnom narazniku... To asi fakt sme viaceri.. Alebo len mozno urcity mesiac vyroby...peaty píše:Najprv si to nafotili, poslali asi do blavy a na druhy den volali, ze reklamacia je uznana. To bolo v Senici. Ale ja som to potom riesil v Trnave, kedze tam mi strieklali aj zadny naraznik (po mensej kolizii, ach ta skoda 120 ), tak som si to hned vybavil tak, aby mi tam spravili aj ten predny naraznik. Na tom prednom to bolo len taky kusok, prikladam obrazok. Trvalo to tusim 3-4 dni...adam221 píše:Inac PEATY ako sa to riesilo? Najprv to nafotili a potom ste si dohodli termin? Kolko dni bolo auto v servise na nastrek? diq,
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
- ZdeněkSvoboda
Tak jsem dneska umyl auto po dovolené a co jsem neuviděl
Asi to je od nákupního košíku z nákupního centra v Praze, kdy jsme se stavovali
Dá se na tlatou metalízu koupit nějaká tužka???
Ptám se předem, než tam nalepím nějakou nálepku??
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Zdendo, teda to je pech !! Zajeď do servisu, jestli nemaji barvu na opravy, mám ji na Rendlíka taky a je to lepší než korekční tužka. Pod ní by to mohlo začít reznout. Štětečkem zakápnout a hotovo. Šrámy budou přibejvat ( to víš, nový auto ). Lidi jsou bezohledný takhle ho u toho chytit, tak mu zafackuju uši do hlavy !!!!!!!!!!!!!!
.............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
.............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Jestli to máš na plastu, tak to nějak neřeš.ZdeněkSvoboda píše:Tak jsem dneska umyl auto po dovolené a co jsem neuviděl
I když seženeš korekční tužku, tak o tom budeš stejně vědět.
(nejde to zabarvit k úplný dokonalosti)
Jinak v nálepkách mám už praxi...
VOLVO V70 Summum 11/2013 D4 120kW
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Peugeot 206cc 2.0i 100kW
Bylo: S80 3,2 LPG, C4 1,6 LPG, Accent 1,5 CRDi, Favorit 1,3 LPG, Škoda Pick-Up 2000 1,9D
Ja som pri niecom podobnom to zatrel centrofixou na cddcka... Do dnesneho dna to drzi a nieje to ani moc vidiet Vyskusaj pozriet na daku striebornu fixu
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Renault Clio RS
- ZdeněkSvoboda
Je to na zadním plastovém nárazníku zprava.
Volal jsem prodejci a že prý k této barvě dávají sprej a že to půjde zamazat špendlíkovou hlavičkou. Cena cca 400 Kč. Táta mi říka, aŤ to nechám být, že to stejně nebude reznout a škrábance budou přibývat, ale to víte...3 měsíce staré auto... Zkusím tu centrofixu a nebo tam dám nějakou nálepku...ještě uvidím...každopádně mě to pěkně sere
Ještě ke kvalitě: je znát, že ve středu je to odřené, ale kraje jsou jakoby shrbené (příjde mi to jako nějaká nalepená folie), protože když jsem odřel felicii, tak to šlo cele a byl pod tím vidět takový ten bílý základ. U Accenta mi to přišlo jako nalepená folie. Takže se ani nedivím, že se nám to odlupuje a mám strach, aby se to časem nějak neodlouplo...uvidím
Volal jsem prodejci a že prý k této barvě dávají sprej a že to půjde zamazat špendlíkovou hlavičkou. Cena cca 400 Kč. Táta mi říka, aŤ to nechám být, že to stejně nebude reznout a škrábance budou přibývat, ale to víte...3 měsíce staré auto... Zkusím tu centrofixu a nebo tam dám nějakou nálepku...ještě uvidím...každopádně mě to pěkně sere
Ještě ke kvalitě: je znát, že ve středu je to odřené, ale kraje jsou jakoby shrbené (příjde mi to jako nějaká nalepená folie), protože když jsem odřel felicii, tak to šlo cele a byl pod tím vidět takový ten bílý základ. U Accenta mi to přišlo jako nalepená folie. Takže se ani nedivím, že se nám to odlupuje a mám strach, aby se to časem nějak neodlouplo...uvidím
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)