Hyundai Accent VS. Chevrolet Lacetti VS. KIA Cerato
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Toz ja su rad, ze to tak beres!
Me zas rikali "Suvenyr z Madhauzenu"
Pak jsem si vypracoval moooc pekne brisko, ale o to uz jsem zase prisel (-10 kg) Cest jeho pamatce! ....stalo tolik penez...
....toz jakoze ja beru vsecko tak, ze sranda musi byt, aj kdyby na chleba nebylo
....a az neni na benal - tak to konci vsechna prdel -> POTUPAK
...teda az na ty vesely ksichty - muj by byl znacne kysely
Me zas rikali "Suvenyr z Madhauzenu"
Pak jsem si vypracoval moooc pekne brisko, ale o to uz jsem zase prisel (-10 kg) Cest jeho pamatce! ....stalo tolik penez...
....toz jakoze ja beru vsecko tak, ze sranda musi byt, aj kdyby na chleba nebylo
....a az neni na benal - tak to konci vsechna prdel -> POTUPAK
...teda az na ty vesely ksichty - muj by byl znacne kysely
Jo jo General Motors !!Joker píše:Není náhodou Ford součástí GM?? To je amerika, ale psssst.Anonymous píše:za tei prachy mas v SR v akcii Ford Fiestu v nafte!!!
Naco rakosnika ,ked mozes jazdit poctivou europou???
Patří do toho i Opel,ale i Daewoo,teď nejspíž i Chevrolet!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Kamarád měl fiestu sport. K nám se oficiálně nedovážela, byla dotažená z Německa. Auto mělo motor 1.6 16V (něco přes 100 koníků), sportovní výfuk, sport. sníženej podvozek, spojlery. Všechno bylo už ze série. To co ten motor s tím autem na tomhle podvozu vyváděl bylo neskutečný. Dostat se někde k tomuhle modelu, tak bych se mu vůbec nebránil. Nedovedete si představit ty ksichty řidičů bavoráků, pašíků, oktávek a podobnejch aut, když vás dojedou na dálnici, bliknou, vy uhnete a pak hned najedete za něj a začnete na něj tlačit. On už nemá kam zrychlit, tak uhne a vy ho předjedete. Takhle vykulený oči jsem mockrát neviděl......Hardcam píše:Fiestu? Ses zblaznil? takovej krap:)
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Auto neni jen o tom, jestli ma zrychleni za 7s, jede i 240km/h a ma pruzny zrychleni kratsi nez Ferrari, s Fordama nemam dobry zkusenosti, znamej mel Kacko, posralo se, koupil si Focuse, posral se...tak ve Fordu rekl, ze si pujde pro Primeru..no jo, ale Ford mu nabidl slevu 100klacku na novy Mondeo, nechal se ukecat a lituje...je hezky, ze to jede, i ST220 maj policajti od toho, aby jelo...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT