rozebrání středového panelu
Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
rozebrání středového panelu
kvůli montáži nového autorádia musím sundat středový panel, už mám dole všechny šrouby jen to drží na tom drátku od ovládání topení, nevíte jak to tam drží??? je to nějak zajištěné?nebo napište postup jak na to dík
Hyundai Lantra 1.8 r.v. 1996 R.I.P.
momentálně služební Audi A6 Avant 2,5tdi quattro 360 000km
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- Reklama
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Lanko od ovládání topení musíš povolit-ze strany řidiče nakoukni pod palubku směrem k topení a měl by jsi najít na boku ovládací kolečko s lankem(otáčením knoflíku topení se ujistíš,že je to ten pravý),odšroubuješ šroubek uprostřed a sundáš dolů.Pak už jde panel dolů.
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
nejdřív za pomocí šroubováku nebo jiného páčidla lehce odstraníme kryt kolem řadící páky
pak na spodu přístrojové desky povolíme jeden šroub
potom opět za pomocí nějakého páčidla odstraníme tu věc na nastavení jasu přístrojové desky a odpojíme konektor
hned za tím je šroub
pak následuje to nejhorší odpojit lanko na ovládání topení, musíte vlézt pod volant a nad plynovým pedálem je taková bílá věc na níž je nasazené očko na kolíčku, po stisknutí toho kolíčku očko sundáme
je tam ještě jedno zajistění stačí jen zápatku přitáhnout k sobě a pak už jen vytáhnout lanko a pak už jen oddělat středový panel
zbývá už jen odpojit konektory
a vytáhnout panel ven
tak a to je vše, snad to někomu pomůže a omluvte že některé věci nenazývám pravým jménem protože opravdu nevím jak se to jmenuje
pak na spodu přístrojové desky povolíme jeden šroub
potom opět za pomocí nějakého páčidla odstraníme tu věc na nastavení jasu přístrojové desky a odpojíme konektor
hned za tím je šroub
pak následuje to nejhorší odpojit lanko na ovládání topení, musíte vlézt pod volant a nad plynovým pedálem je taková bílá věc na níž je nasazené očko na kolíčku, po stisknutí toho kolíčku očko sundáme
je tam ještě jedno zajistění stačí jen zápatku přitáhnout k sobě a pak už jen vytáhnout lanko a pak už jen oddělat středový panel
zbývá už jen odpojit konektory
a vytáhnout panel ven
tak a to je vše, snad to někomu pomůže a omluvte že některé věci nenazývám pravým jménem protože opravdu nevím jak se to jmenuje
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
- Petr Langer
- *
Mám dojem že to bude tlačítko pro přední mlhovky.Bruno píše:Jen takový technický dotaz?
Co máš za symbol na tom druhém tlačítku zleva/v horní řadě/ já tam mám dvě zaslepené vedle sebe a ty jen jedno a na tom prvním máš nějaký symbol. K čemu slouží to tlačítko??? Dík za info.
Hyundai Lantra J2 1.6 16V Kombi 1996
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
dneska večer sem zjistil že me nesvítí osvětlení ovladače topení takže mě zase čeká demontaž snad je jen špatně přidělaný konektor jinak pojistka to asi nebude protože je asi na celou přístrojovku
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
Limitz Díky za návod, niekedy sa určite zíde, ale chcem sa ťa spýtať, keď si dal dole stredový panel, našiel si tam aj ledky, ktore osvetľujú jednotlivé tlačítka ? prípadne aj ledky,ktoré signalizujú zapnutie, napr zadných hmloviek ? ja to tak mám vo svojej Lantre a prestali mi niektoré ledky svietiť, tak by som ich chcel vymeniť...
Díky za radu
Díky za radu
Hyundai Lantra J1 (po facelifte)1,5 GLS, r.v. 1995 , tmavozelená metalíza
nádherné vozítko, milujem ho !
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Podle toho co máš v podpise tak máš J1 a já J2 ale moc velký rozdíl tam snad nebude, v sobotu ji budu zase rozdělávat abych se podíval co s tím je tak se na to můžu kouknoutKarky píše:Limitz Díky za návod, niekedy sa určite zíde, ale chcem sa ťa spýtať, keď si dal dole stredový panel, našiel si tam aj ledky, ktore osvetľujú jednotlivé tlačítka ? prípadne aj ledky,ktoré signalizujú zapnutie, napr zadných hmloviek ? ja to tak mám vo svojej Lantre a prestali mi niektoré ledky svietiť, tak by som ich chcel vymeniť...
Díky za radu
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
jasne díkyLimitz píše:Podle toho co máš v podpise tak máš J1 a já J2 ale moc velký rozdíl tam snad nebude, v sobotu ji budu zase rozdělávat abych se podíval co s tím je tak se na to můžu kouknoutKarky píše:Limitz Díky za návod, niekedy sa určite zíde, ale chcem sa ťa spýtať, keď si dal dole stredový panel, našiel si tam aj ledky, ktore osvetľujú jednotlivé tlačítka ? prípadne aj ledky,ktoré signalizujú zapnutie, napr zadných hmloviek ? ja to tak mám vo svojej Lantre a prestali mi niektoré ledky svietiť, tak by som ich chcel vymeniť...
Díky za radu
Hyundai Lantra J1 (po facelifte)1,5 GLS, r.v. 1995 , tmavozelená metalíza
- Limitz
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem to zase rozdělal a je to uchcené ze zadní strany panelu šrouby, pak to stačí vycvaknout.
Jinak pořád mě nesvítí ovládání topení konektor je zapojený spravně takže asi to budou ty žárovky dával ste tam místo nich někdo diody?
Jinak pořád mě nesvítí ovládání topení konektor je zapojený spravně takže asi to budou ty žárovky dával ste tam místo nich někdo diody?
Limitz89@seznam.cz
Limitz89@seznam.cz
diody se tam taky daji dat, nicmene maji maly vyzarovaci uhel, tedy - maly rozptyl, kdyz obarvis zarovicky (koupis obarvene), mozna to bude vypadat lepe. Kazdopadne i s diodami to svitit bude, a urco to ma i nekdo predelane, ja jsem od toho upustil.
Hyundai Lantra 1.6 16V G4GR,r.98
*** Ivan je nejlepsi!!! ***
*** Ivan je nejlepsi!!! ***