Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
ak ma zrak neklame
myslim nie som si isty ze ty mas ram okolo okna na dverach tiez lakovany na cierno? zda sa mi ze tam nemas taku umelu lepiacu pasku. ja to tam mam aj ine farby sa mi vidi ze to tam maju.
takto sa mi to paci viac ked tam mas lak a nie matnu lepiacu pasku...
takto sa mi to paci viac ked tam mas lak a nie matnu lepiacu pasku...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
- Reklama
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
DEXTER prave to som cez vikend riesil... mam 07/07 a nema... idem ho ale spravit
je tam sice nieco ako kryt (cca 30 cm) ale vacsina motoru je odkryta.. planujem to spravit z laminatu, zvnutra to zaizolovat protipoziarnou a tepelno/hlukovou izolaciu (nieco ako isover, nobasil)
je tam sice nieco ako kryt (cca 30 cm) ale vacsina motoru je odkryta.. planujem to spravit z laminatu, zvnutra to zaizolovat protipoziarnou a tepelno/hlukovou izolaciu (nieco ako isover, nobasil)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ak sa niekomu podari zohnat niekde ten spodny kryt, dajte vediet je to asi najlepsia ochrana vsetkych gumovych casti a rozvodov elektriky pred zimnými posypmi. v predoslom aute mi sol zozrala vsetky gumove tesnenia koncoviek elektriky - doslova sa to rozpadlo....
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
- RUMiiiK
- **
- Kontaktovat uživatele:
EB trupo píše:V nedelu, teda vcera, som ho musel dat umyt a namazat (samozrejme accent - cierny) ale od chalosov v umyvarke som nechcel aby mi na nho sahli (myslim accent ) tak som ho lestil v podzemnych garazach v MAXE - rucne (stale sa jedna o accenta!) za cca 15min. vyzeral ako Phenix - vstal z popola. A to je fakt potom nadherne auto.... Hold rucna praca je rucna pracaRUMiiiK píše:jenom chudaci borci co takovy auto pripravovali k prodeji, rozlesteni celyho laku je urcite neminulo
v patek sem delal i30 cerna brava a tak sem jeste u zadnyho auta nekurvoval
jj rucni prace stoji za to ale nejdriv ti z toho hrubyho auta co prijde z vyroby nekdo musel pekny auto udelat, potom uz to neni zas takovej problem udrzovat ja sem to rozlestoval 2 hodiny nez se tomu dalo rict pekny cerny auto, holt korejci setri na kvalite laku, nechjapu proc, u skodovek takovy problemy nejsou (delam v servisu skoda/hyundai, karosari a lakyrnici jedou jeste VW a Audi)
Lantra 1,6 r.v. 1997
RUMiiik, co sa to pouziva za vosk na nove auta? ked som si ponho prisiel do predajne, mal na sebe este take tenke vlasky, ktore isli dolu fakt tazko - predajkina mi povedala, ze je to vosk.... pytam sa preto, lebo sa mi zda velmi kvalitny a tvrdy.... co ty na to? dal by sa opat pouzit - oplatilo by sa? ci je to nejako specialne nanasany a potrebujem k tomu el. lesticku? dik za info....
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90