Bouračka...need help
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Bouračka...need help
Zdravim,jsem stastnym majitelem Sonaty r.v. 94,2.0 16V (102 kw),zel bohu me pred tydnem potkala nemila vec a to ze jakysi dedula byl slepy jak patrona a vjel mi do cesty.Sade na dve pulky a moje kara utrpela dost sramu na predku (obe svetla,levy blinkr,mlhovky,naraznik,lista nad naraznikem,maska,kapota,levy plastovy podbeh a ostrikovace).Zel bohu pojistovna moc neda a na originaly to nestaci,takze je potrebuju sehnat nekde jinde...Pokud nekdo vi kde je sehnat ci je ma doma a byl by ochoten je za rozumnou cenu prodat,byl bych moc vdecen za jakoukoliv informaci.Předem díky.
- Reklama
blondynaa
Hezky stranky ale nejsem zivnostnik,takze to mou situaci moc neresi.Ale i pres to diky.
g-test
No něco na sonatu bych doma našel .. 100% naraznik, levy blinkr taky, maska, kapota - ale ta by potřebovala v rohu opravit - rez, plastovy podběh měl by být taky a ostrikovače, pokud myslíš nádobku tak tu mám - ale bez motorku ... a světla přední no s tím by se chtělo pohrat protože by byly, ale je třeba v něch vyměnit vnitřní paraboly - pokud na tvem jsou v poho tak by nebyl problem je skompletovat ... no ale jsem ze severní moravy ..... mail, icq, .....
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4