FOLIE

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

mirpie

Příspěvek od mirpie »

opravdu pěkné folie :-)
Jinak co to auto mám, tak už budu mít 3.čelní sklo, zas tam mám trhlinu od šutru a navíc tak nešťastně přímo před očima v zorným poli na řidičově straně... Naštěstí už ho mám připojištěný. Folie jsou fajn, hlavně do toho nikdo nečumí.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Reklama

Davepic

Příspěvek od Davepic »

PO domluvě, že si necham nalepit folie u borců a že si za to vemou 4000Kč jsem se rozhodl, že si to nalepím sám a vyšlo mě to na 300Kč za folie...sice to byla práce na 3,5Hodiny ale stalo to za to...
Obrázek

HYUNDAI COUPE 2.Generace V6
Davepic

Příspěvek od Davepic »

Tady jak na tom makám...

Obrázek
Obrázek

Davepic

Příspěvek od Davepic »

Obrázek
Obrázek

Davepic

Příspěvek od Davepic »

Obrázek
Obrázek

MadMaxx
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMaxx »

wow, pekne, a nemusi na to bejt naka homologace?
btw: kdes pls koupil ty folie?
laxo18

Příspěvek od laxo18 »

dost dobree :) fakt sa tam suprovo hodia a inak to vas nedodrbu policajti ze ich mate na prednych dverach ?
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Davepic

Příspěvek od Davepic »

MadMaxx píše:wow, pekne, a nemusi na to bejt naka homologace?
No Homologace mi nějak chybí :oops: folie jsem koupil v shopu s autodilama Koupil jsem ty Dark Black za 150Kč Roli 300x75 Cm... je to celkem dost zatmavené, ale zadní okno se mi nalepit nepodařilo...Takže si ho někde nechám nelepit...Jinak vypadáto skvěle, ale za cenu, že toho moc nevidím :cry: , takže pouvažuju o tom jestli to tam nechám, protože výhled je pro mně nadevše...Chtěl jsem si to nechat nalepit profesionálně i s atestem a vyšlo bymě to 4000Kč to se mi protočily panenky, tak jsem to zkusil sám a nebylo to nic těžkého...A ty folie s tím atestem byli tak slabá, že skoro ani nešlo poznat, že tam něco nalepeného je..to už to je víc tónováné od výroby
Obrázek

Davepic

Příspěvek od Davepic »

laxo18 píše:dost dobree :) fakt sa tam suprovo hodia a inak to vas nedodrbu policajti ze ich mate na prednych dverach ?
Téď mě stavili jak na SVIŇU Poldi jakože běžná kontrola papiry od auta pojištěni atd....Jak mě vytypoval, že mě zastaví, tak ve mě hrklo jako vždy takový ten nepříjemný pocit od žaludku :lol: jako než jsem k nim dojel, tak jsem si stáhl okna dolů a ničeho si nevšimli, a pak s ůsměvem mi zasalutovali a popřali přijemnou cestu :D
Obrázek

Erikozo
**

.

Příspěvek od Erikozo »

no mna ked zastavia a mam aj dole okna tak skoro vzdy ze dajte si hore okno a je to :))
Coupe99 1.gen 2.0 16V
Davepic

Re: .

Příspěvek od Davepic »

Erikozo píše:no mna ked zastavia a mam aj dole okna tak skoro vzdy ze dajte si hore okno a je to :))
To ti řekli joo???
Obrázek

laxo18

Příspěvek od laxo18 »

to ako si stiahol obe okna ? to by ma nenapadlo dobree :D
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
Davepic

Příspěvek od Davepic »

laxo18 píše:to ako si stiahol obe okna ? to by ma nenapadlo dobree :D
Joo jasně obě ..přišel k okinku a ptal se papiry atd...viš jak v zadu už maš takove male okinka tam si ani nevšimli, že je tam něco nalepene...mít nějakeho 4 dveřaka tak si všimnou...Ale třeba na takovych autech jim to nepřijde a nebudou se ptat..Neřikam kdyby jela Rádoby natůněná škodavka 120 bile barvy folie černe jak černa dira
Obrázek

MartasZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MartasZ »

Davepic píše:
No Homologace mi nějak chybí :oops: folie jsem koupil v shopu s autodilama Koupil jsem ty Dark Black za 150Kč Roli 300x75 Cm... je to celkem dost zatmavené, ale zadní okno se mi nalepit nepodařilo...Takže si ho někde nechám nelepit...Jinak vypadáto skvěle, ale za cenu, že toho moc nevidím :cry: , takže pouvažuju o tom jestli to tam nechám, protože výhled je pro mně nadevše...Chtěl jsem si to nechat nalepit profesionálně i s atestem a vyšlo bymě to 4000Kč to se mi protočily panenky, tak jsem to zkusil sám a nebylo to nic těžkého...A ty folie s tím atestem byli tak slabá, že skoro ani nešlo poznat, že tam něco nalepeného je..to už to je víc tónováné od výroby
To zadní okno je velkej problém.. já si to nechal lepit ve firmě u profíků právě za tu čtyřku a boční okna měli za tři hoďky hotový, ale s tim zadnim se srali nějakejch osm hodin :-) Přivez sem jim to tam v půl druhý odpoledne a v půl jedný v noci mi to dovezli do práce :-) Ale mám to s Atestem i s kartičkou pro policajty o schválení a propustnosti světla.. a hlavně folie jsou Bruxsafol, třívrstvé, stříbrošedé se zrcadlovym efektem.. propustnost světla 14% a zevnitř je přitom krásně vidět... takže jsem maximálně spokojenej :-)
Nic proti, ale radši si připlatim za kvalitu, než za tyhle levný folie.. který jsou barevně nestálý, dělaj se na nich mapy po čase a hlavně se dobře lepěj jen na rovný okna :-)
Hyundai Coupe 2.0 16v 1997
102kW G4GF
dB Drag Racing 136,2dB :D
Obrázek
Davepic

Příspěvek od Davepic »

MartasZ píše:
Davepic píše:
To zadní okno je velkej problém.. já si to nechal lepit ve firmě u profíků právě za tu čtyřku a boční okna měli za tři hoďky hotový, ale s tim zadnim se srali nějakejch osm hodin :-) Přivez sem jim to tam v půl druhý odpoledne a v půl jedný v noci mi to dovezli do práce :-) Ale mám to s Atestem i s kartičkou pro policajty o schválení a propustnosti světla.. a hlavně folie jsou Bruxsafol, třívrstvé, stříbrošedé se zrcadlovym efektem.. propustnost světla 14% a zevnitř je přitom krásně vidět... takže jsem maximálně spokojenej :-)
Nic proti, ale radši si připlatim za kvalitu, než za tyhle levný folie.. který jsou barevně nestálý, dělaj se na nich mapy po čase a hlavně se dobře lepěj jen na rovný okna :-)
jo jo máš pravdu co jsem koupil folie to jsou šunty o těch bruxsafol mi řikali, že jsou mrťo kvalitní...U mě šlo jen o to, že když mi řikali že to bude koštovat nějkých 4000 bez daně, tak jsem si řikal zlusim z prdelel koupit nějake folie a zkusím si to nalepit sám to co pujde, takže ty přední okna bez problemu+2 ty male v zadu na tom není co skazit....No, ale že ti lepili to zadní okno 8 hodin to teda čumim...Borec řikal co mi asi nalepí to zadní okno, že to bude muset udělat ze dvou folii jako, že ji nalepí jen do půlky a pak ji napojí ... tobě to udělali z jednoho???
Obrázek

Odpovědět

Zpět na „COUPE“