turbo do 1,6
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Tak je pravda ze na radaru jsme byly vsichni cca na stejno, ja max 145, borek 147 a vita nevim. Nicmene bylo znat ze na CRDi je proste zpozdeni na turbu, kazde zarazeni rychlosti znamenalo poodjeti auta. Priste na sraz dorazim coupatkem. A pro ostatni, psal jsem do KDM ohlede toho turbo kitu, udajne je treba pouze lepsi "exhaust system" . Nic vic za upravy udajne potreba neni. Samozrejme se pocita se spojkou a ECU. Tak uvidime az nasetrim penize tak to mozna risknu ale driv jak za pulroku to nebudeBorek píše:Tak naše teoretická diskuse byla prověřena praktickými testy na letišti v rámci srazu(Dantasík-Sonata 2,0CRDI,tovární výkon 103kW-čip dle Dantasíka na 125kW,můj Tiburon-2,0l 102kW,sériové provedení bez úprav,Víťa-Tiburon 2,0l CVVT-105kW(úpravy-neznámé).Výsledky dosažené max.rychlosti na 400m -můj seriový Tiburon dosáhl opakovaně nejvyšší rychlosti na radaru,i přes množství jízd kolegů,kteří se snažili a snažili ....a ne a ne:Ddantasik píše:Mimochodem prijedu sonatou tak muzem pak zkusit sprinty
Tak vsadili na sprinty-neskromně se přiznám,že mě můj Tiburon(jako vždy na srazech-že Martasz ),udělal radost a když jsem po 250m viděl oba soupeře v zrcátku,v dáli za mnou,začal jsem je povzbuzovat máváním z okénka.. (jsem to ale potvora,já vím,ale neudělejte si radost,když ten můj rudý drak tak pěkně jede ),ale ani tím jsem jim nepomohl a dojeli o několik délek auta za mnou.
A protože Víťa dojel druhý a naftový načipovaný Dantasík třetí-závěr je jasný a potvrzený i praxí.Ani čipovaná 2,0Crdi nemá nárok konkurovat v rychlosti,zrychlení...sériovému Tiburonu 2,0l.Pocit z tahu turbonafty je oprávněný,ale pouze jako bezvýznamný (pocitový)krátkodobý kopanec v rozsahu pár set otáček,oproti stálému tahu v rozsahu několika tisíc otáček u benzínového Tiburonu.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hujer,tebe nepočítám,protože ty jsi samozřejmě jiná kategorie(2,7l 6V):lol: .Psal jsem o 2,0l.Tobě nestačíme ani v konzumaci a výdrži večer u táboráku.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- black_sheep
- Moderátor
borku pockej na , ja do scoupe sezenu motor z liazky s turbem za odvoz a ukazu Ti jaky to je kdyz Ti nekdo mava..Borek píše:Tak naše teoretická diskuse byla prověřena praktickými testy na letišti v rámci srazu(Dantasík-Sonata 2,0CRDI,tovární výkon 103kW-čip dle Dantasíka na 125kW,můj Tiburon-2,0l 102kW,sériové provedení bez úprav,Víťa-Tiburon 2,0l CVVT-105kW(úpravy-neznámé).Výsledky dosažené max.rychlosti na 400m -můj seriový Tiburon dosáhl opakovaně nejvyšší rychlosti na radaru,i přes množství jízd kolegů,kteří se snažili a snažili ....a ne a ne:Ddantasik píše:Mimochodem prijedu sonatou tak muzem pak zkusit sprinty
Tak vsadili na sprinty-neskromně se přiznám,že mě můj Tiburon(jako vždy na srazech-že Martasz ),udělal radost a když jsem po 250m viděl oba soupeře v zrcátku,v dáli za mnou,začal jsem je povzbuzovat máváním z okénka.. (jsem to ale potvora,já vím,ale neudělejte si radost,když ten můj rudý drak tak pěkně jede ),ale ani tím jsem jim nepomohl a dojeli o několik délek auta za mnou.
A protože Víťa dojel druhý a naftový načipovaný Dantasík třetí-závěr je jasný a potvrzený i praxí.Ani čipovaná 2,0Crdi nemá nárok konkurovat v rychlosti,zrychlení...sériovému Tiburonu 2,0l.Pocit z tahu turbonafty je oprávněný,ale pouze jako bezvýznamný (pocitový)krátkodobý kopanec v rozsahu pár set otáček,oproti stálému tahu v rozsahu několika tisíc otáček u benzínového Tiburonu.
coupe mam pocit, ze o tolik lip nez to scomoravuupe nejede... cim to je?? mozna Tim ze ten 8V tahne hezky odspodu a 16V ac o pul litru vetsi je potreba vic tocit.... tady se mi overuje teorie ze 12V (pokud bude v atmosfere => nepreplnovane) bylo nejlepsi reseni co se tyce prubehu kroutaku!
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Vždyť tam všude je.Originální název pod kterým se ve většině zemí a kontinentů prodává je Tiburon(žralok).Třeba i v Rakousku se jmenuje Tiburon. Muselo jim to dát hooodně přemýšlení ,aby speciálně pro nás(a pár jiných států)vymysleli naprosto originální název Coupe.
Dragunov-teď jak jsem ti sem dával fotku nápisu,tak jsem našel i fotku 2.gen.Tiburona ve stejném barevném provedení jako máš ty.
Naposledy upravil(a) Borek dne 21 črc 2008, 13:49, celkem upraveno 1 x.
tak tu som nieco nasiel:
http://www.yourhotcar.com/prod/TurboTip ... Tip/533190
ak som to spravne prelozil mojou anglictinou, montuje sa to nejako do vyfuju a dava to ten "psss" zvuk, ano???
http://www.yourhotcar.com/prod/TurboTip ... Tip/533190
ak som to spravne prelozil mojou anglictinou, montuje sa to nejako do vyfuju a dava to ten "psss" zvuk, ano???
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
To jsem viděl na normální atmosféře,snad se to i prodává.Je to el.hračka,reagující na pedál plynu a u motoru máš reprák.V Praze v Letňanech na autosalonu s tím machroval týpek s Hondou Prelude 2,0l(což není žádný zázrak )a ještě měl vyvedené trysky do předních blatníků a šel mu z nich kouř .Prostě odfukuješ a ještě efektně pálíš pneu(jako).....i když stojíš .Tringi píše:To je jen to pištění turba. To je nuda.
Kdyby se ale dal sehnat nějaký "Fake Blow-off sound", takové to odfouknutí/písknutí při přeřazení, hned bych do toho šel
http://www.youtube.com/watch?v=uGpv5g41 ... re=related
booooze aky krasny zvuk, chcem to !!!
pri akom tlaku to vlastne pracuje ???
booooze aky krasny zvuk, chcem to !!!
pri akom tlaku to vlastne pracuje ???
MAM TO !!!
JO MAM TO !!!
http://www.yourhotcar.com/prod/All/Perf ... ator/18358
len mne nejde objednavat zo zahranica, karta mi to nepodporuje, kebyze mi to niekdo objedna budem mu akoze nadosmrti verny a budem mu sluzit !!!!!
obrazne povedane !
http://www.yourhotcar.com/prod/All/Perf ... ator/18358
len mne nejde objednavat zo zahranica, karta mi to nepodporuje, kebyze mi to niekdo objedna budem mu akoze nadosmrti verny a budem mu sluzit !!!!!
obrazne povedane !
tak 1 USD = 19,5 Sk
500 x 19,5 = 9.750,- SK / 7.500,- KC
tak je to dost, ale nic lacnejsie som nenasiel. jedine
www.youtube.com/watch?v=rvtb3uloihI
ale to podla mna je otrasne. hmm, ja by som to aj objednal. nasiel by sa niekdo taky cez ktoreho by sa to dalo? najlepsie okolie CR/SR hranic.
500 x 19,5 = 9.750,- SK / 7.500,- KC
tak je to dost, ale nic lacnejsie som nenasiel. jedine
www.youtube.com/watch?v=rvtb3uloihI
ale to podla mna je otrasne. hmm, ja by som to aj objednal. nasiel by sa niekdo taky cez ktoreho by sa to dalo? najlepsie okolie CR/SR hranic.
- Vladislav Bureš
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=KlCfX-Hr ... re=related
jestli to stojí vážně jen 20babek tak efekt je una maxima supr
jestli to stojí vážně jen 20babek tak efekt je una maxima supr
Scoupe LS
Scoupe GT
Nissan 200SX S13 1992
Nissan 200SX S13 1989
E36 318TDS T
Scoupe GT
E36 325Ci