Mimoň
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Mimoň
Jedete někdo? Je tam slíbený rekord na 400m s Mitsubishi 300Gt. Takže ho chci vidět.
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU
Mitsubishi Eclipse GSX 260hp - nová hračka
- Reklama
Na jare Mimon nebyla.Ma nekdo z vas blisi informace jakej datum se bude konat a jestli je to 100%?
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- black_sheep
- Moderátor
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Cece asi ne,ja tam prijel pozde az kolem 14h totiz a v pul 5 sem zase uz jel pryc. Stihnul sem jen zbytek sprintu a pak volne jizdy... A nejak zadny jiny Scoupe sem tam nezahlid.MichaelS píše:Ahoj a viděli jsme se tam?Jinak bylo to super krásně jsem si zajezdilRomcis píše:Ja tam též byl,a musim rict ze jsem tam potkal docela dost 4oček ) No a koček taky
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Já jezdil docela pozdě byl jsem v kategorii do 3litrů. a pak jsem jezdil i nějaký volný sprinty. Já normálně zjišťuju že mě nikdo neviděl a to nemám naprosto tuctový auto.Romcis píše:Cece asi ne,ja tam prijel pozde az kolem 14h totiz a v pul 5 sem zase uz jel pryc. Stihnul sem jen zbytek sprintu a pak volne jizdy... A nejak zadny jiny Scoupe sem tam nezahlid.MichaelS píše:Ahoj a viděli jsme se tam?Jinak bylo to super krásně jsem si zajezdilRomcis píše:Ja tam též byl,a musim rict ze jsem tam potkal docela dost 4oček ) No a koček taky
Longstar - jo jedno naprosto hrozný Scoupe stálo na vjezdu na sprinty ale to bylo v dezolátním stavu
S Coupe GT-TURBO - prodáno , TURBO VLÁDNE SVĚTU