Dnešní nehoda
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
na tom idnesu je VIDEO = tam je postupne videt auto ze vsech stran. Je to Honda Civic Sedan bych rekl...... hyundai urcite ne, a ten ridic nebyl pripoutanej, proto ho to tak rozmasirovalo..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- CzechJoker
- **
- CzechJoker
- **
Bez kšandy jezdí většinou pozéři, kteří chtějí vypadat tvrdě, pak neinformovaní, kteří si myslí, že když mají okolo sebe pytle, tak to není potřeba a pak taky ti, kteří tvrdí, že jejich strýc z 26 kolena uhořel před 18 lety, protože se nestačit odpásat. Jo a pak taky většina policajtů. Ti si o sobě myslí, že jsou robocopové, takže jsou při nehodě nezničitelní. Normální člověk se poutá vždy. Já už jsem tak zblblý, že občas vlezu do garáže, automaticky si vezmu pás. Pak vycouvám a musím se odpásat, abych mohl zamknout. Osobně jsem viděl, jak pán vedle mne naboural a o volant si rozflákal hubu a plival vlastní zuby. No a aut po nehodě, kdy je na čelním skle přesně před řidičem nebo spolujezdcem taková nějaká záhadná boule, už jsem viděl taky dost. Že by od hlavičky dotyčného bourače? No snad se jim potom v tý makovici rozsvítilo.
Hoj,
okolo tehle nehody jsem v patek projizdel. Muzu vam rict jedno. Velice neprijemny pohled. Kdyz jsem jel okolo, bylo tam x policejnich aut, asi 3 zachranky, 2 hasici a vrtulnik na dalnici a asi 6 lidi se snazilo zachranit toho dotycneho (alespon myslim ze jeho)..
Pritom stacil pas, zas tak uplne velka rana to nebyla.. Nekteri lide jsou holt trotlove co dodat.
okolo tehle nehody jsem v patek projizdel. Muzu vam rict jedno. Velice neprijemny pohled. Kdyz jsem jel okolo, bylo tam x policejnich aut, asi 3 zachranky, 2 hasici a vrtulnik na dalnici a asi 6 lidi se snazilo zachranit toho dotycneho (alespon myslim ze jeho)..
Pritom stacil pas, zas tak uplne velka rana to nebyla.. Nekteri lide jsou holt trotlove co dodat.
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
- black_sheep
- Moderátor
takhle jsem se dlouho nezasmal.. mozna je to tim, ze zase po nocich strasim u pocitace, ale prijdou mi bejt pravdivy veci docela usmevny vymluvy nekterych jedincu jsou opravdu k nacelopoklepanijandaxx píše:Bez kšandy jezdí většinou pozéři, kteří chtějí vypadat tvrdě, pak neinformovaní, kteří si myslí, že když mají okolo sebe pytle, tak to není potřeba a pak taky ti, kteří tvrdí, že jejich strýc z 26 kolena uhořel před 18 lety, protože se nestačit odpásat. Jo a pak taky většina policajtů. Ti si o sobě myslí, že jsou robocopové, takže jsou při nehodě nezničitelní. Normální člověk se poutá vždy. Já už jsem tak zblblý, že občas vlezu do garáže, automaticky si vezmu pás. Pak vycouvám a musím se odpásat, abych mohl zamknout. Osobně jsem viděl, jak pán vedle mne naboural a o volant si rozflákal hubu a plival vlastní zuby. No a aut po nehodě, kdy je na čelním skle přesně před řidičem nebo spolujezdcem taková nějaká záhadná boule, už jsem viděl taky dost. Že by od hlavičky dotyčného bourače? No snad se jim potom v tý makovici rozsvítilo.
I ❤ cars
- CzechJoker
- **
Do mě v Budějovicích zezadu vlítnulo Berlingo, naštěstí se nic nestalo.celloo píše:no, a uz mam aj ja auto pokrstene...vcera poobede pri zlatych pieskoch dom mna tresol zozadu mercedes sprinter....prasknuty naraznik...pokrcene zadne celo a pokrceny kufor.....a tak som si daval zalezat, aby sa tomu autu nic nestalo..
No a auto je doma. Kdo si ještě pamatuje fotky, tak bude možná překvapen cenou opravy: 113000 korun...
Hyundai Accent 1.5 CRDi VGT SS Elegance