audio

Audio, klimatizace, exteriérové osvětlení, DRL

Moderátoři: Martun, Moderátoři

Odpovědět
DanyII
**

Příspěvek od DanyII »

Ceme, ked sa pozries do kufra alebo na fotku od miva tak to zbadas, tie zlte cvocky su zacvaknute v plechu. treba ich iba uvolnit a vytlacit z kufra smerom hore, tym sa ti uvolni plato a potom ho treba len vytiahnut. Proste sa treba na to pozriet...
Hyundai Accent 1.5 CRDI CB elegance
OZ Michelangelo 8
GoodYear Eagle F1 205/45 R16
Reklama

ceme
**

Repro

Příspěvek od ceme »

DanyII píše:Ceme, ked sa pozries do kufra alebo na fotku od miva tak to zbadas, tie zlte cvocky su zacvaknute v plechu. treba ich iba uvolnit a vytlacit z kufra smerom hore, tym sa ti uvolni plato a potom ho treba len vytiahnut. Proste sa treba na to pozriet...
Super dakujem ti to som potreboval vedieť ;)
r209vltava
Kontaktovat uživatele:

Montáž vlastního rádia - záruka

Příspěvek od r209vltava »

v rychlosti jsem tohle téma prohlížel a nenašel oč mi jde. Ztrácím záruku, pokud si nechechám autorádio namontovat v autorizovaném servise? Máte s tím někdo zkušenost? Samozřejmě se mi nechce platit 400 kč za hodinu práce když mám možnost si to nechat udělat celé za 150 Kč. jenže... ďíky
_miv_
**

repro

Příspěvek od _miv_ »

presne tuto otazku riesim ja... rad by som si osadil nove repro sam... nie ze by som nechcel zaplatit za to v servise ale rad si to osadim v klude pekne podotahujem srovby zapojim konektory...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
DEXTER
**

Příspěvek od DEXTER »

ohladom zaruky asi tolkoto : ja som si chcel dat v znackovom elektroservise namontovat tajny vypinac uplna banalna jednoducha vec, ale radsej som sa opytal technika v hyundai, ze ako to je ked nepojdem cez ich autorizovany servis a nahodou sa objavi nejaka zavada ktora vobec nebude suvisiet s tou montazou vynacu a on povedal " je to proste zasah do elektroinstalacie a za vsetko prebera zodpovednost servis ktory to montoval" takze oni sa velmi rychlo vyhovoria aj na nemozne len aby nemuseli nieco riesit zadarmo v ramci zaruky.
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
rokolo

Příspěvek od rokolo »

ZdeněkSvoboda píše:O těch Dexon také uvažuju, ale chci se podívat i po konkurenci.
DanyII má zase ty sinus- live, tak asi počkám do konce týdne a pak něco objednám
Ahoj, pokud jsi ještě nic nekoupil, tak na ty Dexony je teď sleva 20%. Já jsem šel do těch Sinus Live....včera jsem to začal montovat a když jsem držel v jedné ruce původní repro a v druhé SL, tak už jen z pocitu rozdílné "masivnosti" jsem cítil, že to bude diametrální rozdíl v podání zvuku. Dnes to snad dokončím, abych to slyšel na vlastní uši :D :shock:
Ty původní repro nejsou koaxialní, jak tu někdo psal.
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Andy4 píše:Montáž REPRO do zadného plata:

Hlavne sa nesnažte dostať k reproduktorom cez plastové mriežky !!!

- sklopiť operadlá zadných sedadiel
- plochým šrubovákom jemne odstrániť 4 plastové "cvočky" držiace plast v okolí horného ukotvenia zadných operadiel
- s pod toho plastu povytiahnite kobercovinu zadného plata a celé plato vysunte o cca 15cm. Nezabudnite odpojiť konektor 3. brzdového svetla
- celé plato stiahnete dole po bezpečnostných pásoch
- na odšrubovanie reproduktorov budete potrebovať kľúč č. 10, alebo krížový šrubovák strednej veľkosti. Na šruby pod oknom budete potrebovať vidlicový kľúč na zapustené šruby
- už len odpájkovať konektory na sériových roproduktoroch

Celý postup zopakovať odzadu .. je to hračka, trvalo mi to dokopy 10minút.

8) 8) 8)

K predným repro sa dopracujem snáď niekedy v priebehu budúceho týždňa.

MartaZ: THNX, HERTZe som mal v Nexii a hrali Super, na JBL som zase dostal nenormálnu cenu... :lol: :lol:
Ahoj, jestli jsem to dobře pročítal, tak o výměně předních repro už tu nikde nepíšeš. Realizoval jsi tedy tu výměnu? Šlo by případně zde uvést zase nějaký stručný návod nebo upozornění na co si dát pozor? :idea:
David C3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David C3 »

rokolo jak ti hraje ten zadek :-) a kolik tě stal S L repro?
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Repro mne stály viz. http://www.prohifi.cz/reproduktory-do-a ... sinus-live, poštovné je zdarma. Jsou to koaxiální, teda označení "C". U té vyšší ceny je uveden špatný obrázek.
Jak jsem psal, ještě mi to nehraje, protože to nemám ještě hotový....snad dnes. Dany II je také dával a moc si to pochvaloval....za ty peníze :wink:
O víkendu napíšu jak jsem spokojený.....
David C3
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od David C3 »

hmmm... asi je tam taky dám.. ale přední mě hrajou docela dobře ty určitě měnit nebudu.... 8)
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Ty přední také nemám vyloženě v plánu, ale pokud mne ten zadek přesvědčí, tak vím, že o tom budu uvažovat........akorát by se mi určitě něchtělo do toho rozebírání dveří a potom tu nikdo nezmínil, jestli se tam na hloubku něco podobného vejde..........ale nebudu předbíhat :)
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Tak jsem to v sobotu dotáhl do vítězného konce :D Upřímně musím říci, že jsem od toho asi očekával více, ale na druhou stranu k určitému zlepšení přenosu došlo......zřetelnější a hutnější basy, projasnění výšek a po vybuzení basy neduní ale hrajou. Ještě bych dodal, že si tak nějak lépe notujou s těmi předními. Jednoduše řečeno, co více bych za ty peníze mohl chtít 8)
David C3: pokud také půjdeš do těch SL, tak si předem předem připrav pro upevnění jiné vruty (s menší hlavou) a nebo ty původní díry provrtej (nepatrně zvětši) a použij šroub s matkou (opět pozor na velikost hlavy kvůli jinému rámečku na SL). Také si připrav nějaké těsnění (třeba na okna) pod repro, aby neseděl kov na kovu. To je asi tak vše :wink:
ceme
**

Repro

Příspěvek od ceme »

Ahoj Rokolo a išiel si podla návodu čo napísal Andy4??? neni tam žiadna zrada alebo niečo čo by si zlepšil a poradil??? a na origoš repro je tiež tesnenie alebo je to kov na kove a letoval si to alebo si kupil svorky a napojil na konektor repro. Dakujem ;) a nech ti to super hraje dlho ;)
rokolo píše:Tak jsem to v sobotu dotáhl do vítězného konce :D Upřímně musím říci, že jsem od toho asi očekával více, ale na druhou stranu k určitému zlepšení přenosu došlo......zřetelnější a hutnější basy, projasnění výšek a po vybuzení basy neduní ale hrajou. Ještě bych dodal, že si tak nějak lépe notujou s těmi předními. Jednoduše řečeno, co více bych za ty peníze mohl chtít 8)
David C3: pokud také půjdeš do těch SL, tak si předem předem připrav pro upevnění jiné vruty (s menší hlavou) a nebo ty původní díry provrtej (nepatrně zvětši) a použij šroub s matkou (opět pozor na velikost hlavy kvůli jinému rámečku na SL). Také si připrav nějaké těsnění (třeba na okna) pod repro, aby neseděl kov na kovu. To je asi tak vše :wink:
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

rokolo píše:Tak jsem to v sobotu dotáhl do vítězného konce :D Upřímně musím říci, že jsem od toho asi očekával více, ale na druhou stranu k určitému zlepšení přenosu došlo......zřetelnější a hutnější basy, projasnění výšek a po vybuzení basy neduní ale hrajou. Ještě bych dodal, že si tak nějak lépe notujou s těmi předními. Jednoduše řečeno, co více bych za ty peníze mohl chtít 8)
pri SL240 su vlozene skrutky s L pruznym plieskom, teda nepotrebujes menit sroby. je to lepsie riesenie ako upevnit to napevno, lebo to trochu pruzi
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
rokolo

Příspěvek od rokolo »

Ano s SL jsou dodávány i šroubky, ale vzhledem k tomu, že slouží i k přichycení dodávaného orig. krytu (mřížky), kterou nepoužiješ, tak jsou hrozně dlouhé........a potom mají průměr jak parátko na zuby. Já osobně bych na to tak masivní repro nedal.
ceme: ano dělal jsem to dle návodu Andy4 a DanyII. Žádná zrada tam není až snad na to, že to plato musíš při okrajích trochu prohnout, aby jsi ho dostal ze zajetí bočních plastů. Chce to postupovat pomalu a uvidíš, že na to přijdeš :wink: Co se týče těsnění, tak origo repro ho má již nalepené....docela mne to překvapilo jak to maj "dokonalý". Já jsem dráty zpětně přiletoval, ale můžeš dát klidně i svorky.....
Odpovědět

Zpět na „New Accent - Elektroinstalace“