a benzin do zapalovacuFarmář píše:nafta patri do kamen!!!!
...ale co plyn?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
A to jako pises na https://www.hyundaiclub.net ....dobry, no...Anonymous píše:za tei prachy mas v SR v akcii Ford Fiestu v nafte!!!
Naco rakosnika ,ked mozes jazdit poctivou europou???
Jestli chceš, tak jeden Ford mi stojí na dvoře - vyhulený těsnění pod kebulí (opraveno), teď mi mlátěj lebra, do toho prasklo čelní okno - super. Pokud to jelo - dobrý, ale já chci autem jezdit a ne ho tlačit nebo do něj cpát prachy? Teď mě schází, aby mi to někdo s opotřebeným klíčem vybral, protože u Fordů maj patent na universální klíče k vícero autům. Fakt spokojenejAnonymous píše:za tei prachy mas v SR v akcii Ford Fiestu v nafte!!!
Dejte pokoj z Fordem brrrrr!!Hanz píše:Jestli chceš, tak jeden Ford mi stojí na dvoře - vyhulený těsnění pod kebulí (opraveno), teď mi mlátěj lebra, do toho prasklo čelní okno - super. Pokud to jelo - dobrý, ale já chci autem jezdit a ne ho tlačit nebo do něj cpát prachy? Teď mě schází, aby mi to někdo s opotřebeným klíčem vybral, protože u Fordů maj patent na universální klíče k vícero autům. Fakt spokojenejAnonymous píše:za tei prachy mas v SR v akcii Ford Fiestu v nafte!!!
Hoši vy dva jste teda dobrý týpci. Pěkně jsem se od srdce zasmál.. Na vás dva se rozhodně těším jestli budete na srazu"Felotron"]Hanz napsal:
.. ty jo a já mám 168 na 90 (cm ny kg) a vlezu aj dopředu
Toz to je postava jak delana do sveta modelingu!
PS: Objevil jsem zajimaveho smajlika... nevim, co to je
Toz ja su rad, ze to tak beres!
Me zas rikali "Suvenyr z Madhauzenu"
Pak jsem si vypracoval moooc pekne brisko, ale o to uz jsem zase prisel (-10 kg) Cest jeho pamatce! ....stalo tolik penez...
....toz jakoze ja beru vsecko tak, ze sranda musi byt, aj kdyby na chleba nebylo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |