Tak já jsem 1.6tek napočítal, včetně mě čtyři, ale kromě Rudolfa nikdo jinej nepíše tak tady myškovi házim laso, aby nás bylo víc mohlo nás bejt šest, ale ňákej Zdeněk přeběhnul k naftařům ............ZdeněkSvoboda píše:Zvedne se ti trošičku spotřeba a spadne nepatrně výkonmyŠka píše:Předem se omlouvám za možná blbé otázky. V autech se začínám učit chodit a pochopit různé názvy , techniku atd.Vilda píše: Vem 1.6i, výkonější a silnější motor a bude nás tady víc. Rozdíl 10 000 Kč je minimální a nečetl jsem tady, že by si na ní někdo ztěžoval. Když pustíš klimu, tak máš pořád 100 kobylek pod zadkem. A potahy si můžeš dát ušít i nechat nandat v Hyundai salonu. Informoval jsem se v AutoPalace v Butovicích.
.....................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Když zapnu klimatizaci, tak mi to užírá koníky?
Jo a Vildo, nikdo si neztěžoval na 1,6???
Jestli to nebude tím, že ji tady má zatím jenom Rudolf
Ty budeš náš druhý exemplář
Jinak mě je taky jedno, kdo s čím jezdí, já jsem benzíňák a někdo jinej je na naftu. Pravda je, že to s tou chválou na CRDi občas přeháníte a pak se do Vás srdcaři- benzíňáci holt pustěji ale aspoň se tu něco děje. Nikdo nic určitě nemyslí ve zlým.
Pro myŠka: Klima ti pár koníku z výkonu motoru ubere, ale u silnýho motoru, jako je 1.6 to neni moc znát. To u 1.2 odřadíš o stupeň dolu
.........................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue