Xenony - pár otázek
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- wasek
- **
- Kontaktovat uživatele:
No jinak bych se ještě rád vyjádřil k těm xenonů, že oslňují a tak ...
Často jezdím v noci a tak jsem to teď posledních pár jízd sledoval. Pokud má auto čočky, tak jsou špatně seřízené xenony v nich pořád menší zlo než halogeny ve špatně seřízených obyčejných lampách. Toť můj názor.
Často jezdím v noci a tak jsem to teď posledních pár jízd sledoval. Pokud má auto čočky, tak jsou špatně seřízené xenony v nich pořád menší zlo než halogeny ve špatně seřízených obyčejných lampách. Toť můj názor.
Hyundai Coupé 1,6 16V, r.v.1998, červené
no tak teraz neviem ci mi ten pripravok poskodil klinovy remen alebo mi to vservise zle vymenili zistil som ze jeden mam vyskoceny a z jednej strany bol vydraty a po prejdeny par kilometrou mi ho natrhlo hned som bezal s tym do servisu a mi zistili ze boli prehodene proste remen od alternatora bol na kompresore a opacne tie remene som menil pred 3 tyzdnami menil som komplet rozvody tak som si nechal vymenit aj vsetky klinove tak som teraz dost vytoceny nemyslim ze by boli remene vadne ale robota bola odfusovana ale to sa mi teraz bude zle dokazovat lebo remene som mal z koreje nie zo servisu . jeden remen mi nevimenili kvoli kolajnicke na alternatore ze ho nevedeli uvolnit tak bol na pevno ze mi objednaju kolajnicku a potom vymenia vlastne ten aj odysiel ale pochybujem ze by to bolo opotrebovanim bol este vo fakt dobrom stave
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
to snad není možný! Ještě že si tyhle věci měnim sám... Nechal jsem si z časových důvodů vyměnit řemen od posilovače v servisu a dali mi tam jiný řemen a stejně pak taky po výměně prokluzoval, tak jsem vzal pak opravu do svých rukou. Objednal jsem si řemen a doma vyměnil. Pokud do servisu nebudu muset, nepojedu.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
uz ja fakt pochybujem o servisoch lebo vsetky vady co som boli na aute mali na svedomi v servise po dneskajsku uz mam fakt dost clovek si kupi nove remene ze bude pokojny a na to to poseru a mam to este horsie ako predtym no radsej si dam skontrolovat niekomu aj rozvodovy co mi menili lebo ten keby mi praskol tak ma slak trafi motor v tahu to dufam ze sa nestane ale je iste ze s tym servisom som asi na 90 percent skoncil to im tam este zavolam a oboznam ich stym , necham si to inde vymenit a ked mi to potvrdia ze tie remene boli opacne vymenene tak im to dam preplatit
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
- wasek
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak dneska mi sada přišla, hned dopoledne jsem nainstaloval a teď v noci vyzkoušel. Výsledek si můžete prohlédnout na http://blog.wasek.cz/moje-auti/xenonove ... patku.html ...
Hyundai Coupé 1,6 16V, r.v.1998, červené