lupání v přední nápravě
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
lupání v přední nápravě
Ahoj, dneska mi tak nejak začalo lupat jakoby od praveho predniho kola. jde to slyset kdyz prejedu nejakou kaluz nebo hlavne kdyz trosku ostreji zabrzdim. Nevite co to muze zpusobovat? Diky
Hyundai i40, 2012 Premium
- Reklama
Karlosy píše:nebo pod pojmem lupani je asi lepsi rict slabe bouchani. Zkousel jsem jsem zacloumat s kolem do stran a zadnou vuli jsem necitil (kolo bylo na zemi). Myslite spis tycky stabilizatoru nebo trmen brzdy. nesetkali jste se s timto nekdo?
Ahoj ,lupalo mi tam take, kdyz jsem prejel nejaky vetsi hrbol a byly to utrzene tycky stabilizatoru. Ale pri brzdeni nebyl problém. Navic zda je stabilizator v poradku poznas snadno... A podle mne pokud chces zjistit zda ma kolo nekde vuli tak je potreba auto zvednout...
Nechaval jsem menit palivovej filtr, ty tycky stabilizatoru na obou napravach a opravit stnahovani okna u ridice. Cele to stalo 2500,- z toho bylo za material myslim kolem 1000Kc (ten filtry a ty tycky) mam pocit, ze za filtr uz mi rikali nekdy driv necelou petistovku.... Jinak s praci jsem docela spokojen (euro auto BM, Brno) Jen to okno predtim litalo v te stahovacce tak nejak, ze kdyz se stahlo a pak se melo vytahovat, tak se sprajclo a muselo se tomu pomoct rucne Ted nejak pozohybali tu stahovacku a VELICE dukladne promazali (umyvat vsechno od maziva kolem byla docela zabava ). Sice uz to jezdi nahoru a dolu jak o zivot, ale zase to okno tam ted sedi nejak nakrivo (o par mm je v predu niz nez v zadu pri vytahnuti), ale ve 130km/h na dalnici uz ta skvirka udela docela solidni hukot Sice je schovana pod tesnenim, takze zatykanni asi nehrozi, ale je tam Takze mi asi nezbyva nic jineho nez sehnat nekde funkcni stahovacku
Hyundai i40, 2012 Premium