Nový Hyundai Accent
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
Dneska jsem viděl fungl novýho Accenta v úplně nový barvě !! Byla to modrá metalíza, ale, ani celadon blue, ani true blue !! Něco mezi. Taková poměnkově modrá a moc krásná !! Sedadla byli taky v modrý barvě ( v originálu ). Hned jsem mazal na internet, ale na stránkách Hyundai tahle barva neni Asi na podzim korejci chystají nějaký překvápko ( škoda, že mám mobil, takovou starou paštiku, bejval bych ho vyfotil )
..................................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
..................................................................
Lak na nechty to isti, to je pravda. A na ten vyraz predavacky ked som manzelke vyberal lak na nechty redwine nezabudnem. Cumela jak pulka, aku narocnu manzelku mam,,, chacha...
Hyundai i20 1.2 62kw CHIC, 02/18 Polar White + WP
Hyundai Elantra 1.6i 94kW, Premium, 06/16 Polar White
Hyundai Accent 1.4 16V 71kW, Elegance, 2/08 Wine Red-predaný
Hyundai Elantra 1.6i 94kW, Premium, 06/16 Polar White
Hyundai Accent 1.4 16V 71kW, Elegance, 2/08 Wine Red-predaný
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
mladez, zdravim znova z domu... vratil som sa z norska, blizsie info o trase a spotrebe je vo vlakne "Spotreba 1,5 CRDI pri..."
Accent to vydrzal, 4996 km za 12 dni povazujem za skutocne narocny test. 3 ludia, chladnicka a plny kufor batoziny (s chladnickou cca 70kg)
v Dansku som stretol 2 Accenty sedany, zdravili sa v Nemecku jeden Hatchback ktory ma trhol na dialnici mi bilkol smerovkami (moc potesilo)
5 trajektov, hrdza sa neukazala okrem povrchovej na nabojoch zadnyx kolies
caka ma teraz servisna prehliadka po 30 000 km, budem sa v servise pytat aj na:
- cosi "huci" v motore, mam pocit ze sa uvolnilo ulozenie bloku lebo na volnobehu citelne vibruje predna znacka
- vodicova sedacka sa mierne para a potah je zvlneny, takze zrejme poprosim o precalunenie
do servisu idem znovu do Vista car, Hodonin - o tyzden
Accent to vydrzal, 4996 km za 12 dni povazujem za skutocne narocny test. 3 ludia, chladnicka a plny kufor batoziny (s chladnickou cca 70kg)
v Dansku som stretol 2 Accenty sedany, zdravili sa v Nemecku jeden Hatchback ktory ma trhol na dialnici mi bilkol smerovkami (moc potesilo)
5 trajektov, hrdza sa neukazala okrem povrchovej na nabojoch zadnyx kolies
caka ma teraz servisna prehliadka po 30 000 km, budem sa v servise pytat aj na:
- cosi "huci" v motore, mam pocit ze sa uvolnilo ulozenie bloku lebo na volnobehu citelne vibruje predna znacka
- vodicova sedacka sa mierne para a potah je zvlneny, takze zrejme poprosim o precalunenie
do servisu idem znovu do Vista car, Hodonin - o tyzden
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Ahoj, tak som vcera cvakol 2.000 Sk pokutu za rychlost.. Celu cestu som sa vliekol v kolone asi 70 km rychlostou plus minus, ked sa ukazal kusok volnej cesty, predbehol som, do 20 sekund po predbehnuti ma zastavili.. namerana rychlost 113 km/h. Cesta do miesta urcenia mi pritom trvala 2 hodiny, namiesto beznych 80 minut... s pokutou za rychlost ..aky paradox..
Hyundai Accent, 1,4 Elegance - Ebony Black
Jinak proběhl první kontakt s prodejcem, ohledně dodání mojí 1.6 a hned pozitivní zpráva předání se zpozdí minimálně o týden takže Zdendo, vzal jsem si od Tebe mustr a nechám si od lékaře napsat sedativa ( budu je asi potřebovat )
......................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue ( možná v říjnu )
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
pak se můžem někde v ´Praze potkatVilda píše:Jinak proběhl první kontakt s prodejcem, ohledně dodání mojí 1.6 a hned pozitivní zpráva předání se zpozdí minimálně o týden takže Zdendo, vzal jsem si od Tebe mustr a nechám si od lékaře napsat sedativa ( budu je asi potřebovat )
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
No, určitě mě poznáš : Holá lebka, která bude hrát barvama , ale Zdeněk mě varoval Nejvíc mě na tom štve, že jsem si neobjednal Rols Rols, ale normálního Accenta ....David C3 píše:pak se můžem někde v ´Praze potkatVilda píše:Jinak proběhl první kontakt s prodejcem, ohledně dodání mojí 1.6 a hned pozitivní zpráva předání se zpozdí minimálně o týden takže Zdendo, vzal jsem si od Tebe mustr a nechám si od lékaře napsat sedativa ( budu je asi potřebovat )
.............................................................
- ZdeněkSvoboda
No, tak doufám, že to bude jenom opravdu ten týden, protože u mě to taky tak nějak začínalo, ale já jsem byl prý v té době snad jediný exemplář v zemi, kterému se to stalo Tak držím palečky!!!
Jinak, co už o autě víš, jenom neříkej, že nic...pokud by mělo přijít v září, musí ho mít někde Hyundai systému...to znamená, že musí vědět, že je auto na trase 30 (evropa) nebo 10 (česká republika) - (myslím, že to má takové označení), ale na to se stačí zeptat. Bude vědět o co jde. Ovšem jestli o autu neví v tuto dobu nic, tak už si pomalu začínej vyhledávat 1,4 nebo CRdi
Mluvím z vlastní zkušenosti
Jinak, co už o autě víš, jenom neříkej, že nic...pokud by mělo přijít v září, musí ho mít někde Hyundai systému...to znamená, že musí vědět, že je auto na trase 30 (evropa) nebo 10 (česká republika) - (myslím, že to má takové označení), ale na to se stačí zeptat. Bude vědět o co jde. Ovšem jestli o autu neví v tuto dobu nic, tak už si pomalu začínej vyhledávat 1,4 nebo CRdi
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Ahoj Zdendo, ještě jim dám šanci naftu nechci ani náhodou, to radši tu 1.4, ale nejspíš bych šel do i 30ky Po prodeji Renaulta mám relativně dost peněz, takže mě to nijak netrápí ... spíš mi vadí přístup prodejce, čekat půl roku na auto kvůli bočním abg. a pak masáž o týdny!! Určitě mi Hyundai nepřijde jako značka, kde by si takové chování mohli dovolit !!! Neobjednal jsem si Ferrarri, ale spotřební vůz za 330 000 KčZdeněkSvoboda píše:No, tak doufám, že to bude jenom opravdu ten týden, protože u mě to taky tak nějak začínalo, ale já jsem byl prý v té době snad jediný exemplář v zemi, kterému se to stalo Tak držím palečky!!!
Počkám do 20 září a pak začnu jednat a hodně nahlas Jo, a o autě nevím vůbec nic .......
..............................................................
- ZdeněkSvoboda
Tak v tvém případě už bych asi jednal stejně.
Balamutili, balamutili a stejně ho...no.
Jde o to, jestli by nebylo lepší jít rovnou na věc s tím, že by jsi koupil něco jiného... já když se zmínil po 6 měsících, že bych byl ochoten vzít jiné auto (CRDi), tak se okamžitě změnila situace a auto jsem měl sehnané cca do 10 dnů. Osobně bych asi do té i30 šel taky (sice mě mrzí, že přesedláš k sousedům k i30) Ale vím jaké to je být bez auta. Zkuš jim naznačit a uvidíš, co oni na to a samozřejmě požaduj SLEVU
Mně dali slevu cca 35 000Kč.
Pak se ozvi. Ahoj Zdeněk
Jde o to, jestli by nebylo lepší jít rovnou na věc s tím, že by jsi koupil něco jiného... já když se zmínil po 6 měsících, že bych byl ochoten vzít jiné auto (CRDi), tak se okamžitě změnila situace a auto jsem měl sehnané cca do 10 dnů. Osobně bych asi do té i30 šel taky (sice mě mrzí, že přesedláš k sousedům k i30) Ale vím jaké to je být bez auta. Zkuš jim naznačit a uvidíš, co oni na to a samozřejmě požaduj SLEVU
Pak se ozvi. Ahoj Zdeněk
Člověče, mě ta 1.6 přijde nějaká začarovaná jako když si ji objednáš, tak jsou potíže !! Já vím, že to je jenom týden, ale mám takovej nepříjemnej pocit, že ještě něco přijde .... spíš jsem počítal s tím, že mi zavolaji, že auto je připravený a ono ho...no Ale radši počkám do datumu dodání a pak budu jednat. Možná, že se tady zbytečně nasírám ... to víš, půl roku se na něco těšíš a pak Ale, co Tobě budu povídat ..... sám nejlíp víš jak to chutná tak, jdu si dát panáčka domácí slivovičky ( od kamaráda z moravy ) a ráno moudřejší večera jinak informace budu průběžně podávat ....ZdeněkSvoboda píše:Tak v tvém případě už bych asi jednal stejně.
Pak se ozvi. Ahoj Zdeněk
..........................................................
- ZdeněkSvoboda
Hehe, právě jsme se o Tobě a tvém autu bavili s tátou a kamarády a měli jsme taky stejný názor jako Ty Ty 1,6 jsou asi zakletý...asi jsou tak dobrý, že se jich korejci nechcou jen tak zbavit Držím pěsti a palce, aby ti to vyšlo už jen proto, až bude někde přijatelný sraz, tak aby jsi se mi pochlubil s 1,6 a možná mi nasadil brouka do hlavy Chtěl bych tu 1,6 konečně pořádně vidět a hlavně slyšet. Drž se