MORAVA 2008
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Já to jezdím po dálnici z Brna směr Vyškov, na sjezdu Rousínov /tedy ještě před Vyškovem/ sjedu do Rousínova na starou okresku na Vyškov /430/ a pak přes Komořany, Tučapy, pak do kopce a asi po 500m za vrcholem stoupání odbočit doprava, pak nadjezdem přes dálnici přes obce Rostěnice-Hlubočany,Kučerov,
Bohdalice-Pavlovice /po429/,Kozlany,Milonice do Nesovic a tam odbočíš vlevo /na E 50/ a pokračuješ dál směrem na Uh. Hradiště /vyhneš se té objížďce/.
Bohdalice-Pavlovice /po429/,Kozlany,Milonice do Nesovic a tam odbočíš vlevo /na E 50/ a pokračuješ dál směrem na Uh. Hradiště /vyhneš se té objížďce/.
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
- Reklama
jojo
Tak jezdím i já, je to asi nejlepší cesta na UH. Ale nesmíte chytit kamion, předjet je dost na krev, nicméně dá se.
""""Tuto trasu doporučuje 8 z deseti moravských řidičů.""""
Rade622
""""Tuto trasu doporučuje 8 z deseti moravských řidičů.""""
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Re: sraz
Jo,jo at si snama potyka a nejlip s nejakou sklenkou v ruce!rade622 píše:Přijeď v pátek, alespoň se seznámíš se zdravým jádrem, že hoši!
Rade622
Accent 1.5 GT
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
Lantra 1.8 GT 94 , Lantra 1,6 GLS na dily
Trajet 2.0 CVVT 2005 momentálně na JIPce po manželčině zásahu. :-(
Trajet 2.0 CVVT 2006 plyn
Sonata 2.0 2002
H-100 Vodácký šmajchlkabinet s lůžkovou úpravou! :-)
- black_sheep
- Moderátor
no ja zatim jako kazdorocne nestiham, stehovani, prace.. apod ale prijedu urcite, jen musim dat dokupy jak coupe, tak scoupe! pristi tyden budu od pondelka delat to scoupko, uz mam nachystane snad vsecko, tak to bude fofr.. ale lozisko spojky pekne cvachta, rozvody, svody... to bych mel udelat nez prijedu hehe
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Safra Josefe,že je na D1 objížďka jsem z tvého příspěvku pochopil,ale kde že jsi se to PROHRABAL .Zatím jsem vždy používal mapy,ale když myslíš prohrabat......Josef píše: Proto jsem se trochu prohrabal v mamách a snad jsem našel lepší řešení
Plesk,plesk .....tak Jozefe,zkoušel jsem prohrabat jako ty a .....nepochodil jsem .Asi zůstanu stále u map a ty zase něco vyhrabej v "mamách".
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ahojda.
Hlásím, že pokud se nám víkend před srazem nic nevymkne z ruky a vše přežijeme ve zdraví , znalí vědí co mám na mysli, tak že s pajkem určitě dorazíme. Velmi rádi uvidíme všechny známé tváře, i když jsme byli i v Táboře, tak Morava je Morava a Rade vše vždy perfektně zorganizuje . Takže zatím zdarec všichni a snad na Moravě naviděnou
Hlásím, že pokud se nám víkend před srazem nic nevymkne z ruky a vše přežijeme ve zdraví , znalí vědí co mám na mysli, tak že s pajkem určitě dorazíme. Velmi rádi uvidíme všechny známé tváře, i když jsme byli i v Táboře, tak Morava je Morava a Rade vše vždy perfektně zorganizuje . Takže zatím zdarec všichni a snad na Moravě naviděnou
Zatím vlastní Hyundai nemám, jen společnou Lantřičku s Pajkem. Ale občas mi ji taky půjčí!!!!
- Jerry159
- Kontaktovat uživatele:
Možná tak řidičák na náklaďák né kola hodím na zadní sedačku a gril nejspíš petoj novotnmým ....(ESX) má tady taky coupe ale 4oko a možná pojede se mnou takže tak a jinak já nevím právě co mám čekat já třeba strašně rad griluji a umím perfektně připravit kuřecí prsa na grilu...jenže k tomu potřebuji svůj gril jsem sním tak naučený...Davepic píše:Peťane a ty máš náklaďák, že chceš brát grill a taky gumy na spálení?? myslíš že se ti to tam vše vejde??Jerry159 píše:Pro mě to bude po prvé co pojedu někam kde budu s největší ravděpodobností spinkat...tak bych se rad taky zeptal kde se teda bude spát?Co sebou?A taky co kolik bude stát abych měl představu o penězích? přemýšlím jestly mám vzít ještě gril nebo jestly tam bude někdo mít?....moc se na to těším ale nevím do čeho půjdu s nikým se tady moc osobně neznám jenom DEDE,Mirpie,Davepic a to je tak všechno
Hyundai Coupé 2.0 16v
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
Alu 17" 205/40/17 Pirelli a Michelin
Sportovní výfuky Fireball
Sportovní vzduchoví filtr
Eonon E1015 Kicker 12l7 1500w
Xenony H1 6000k
brutus hudba
rezervace
Na mých stránkách - http://www.hyundaisraz.eu/2008/ubyt.html
máte možnost si rezervovat chatku pro sraz.
Dnes jsem byl v ATC a máme přislíbený bezproblémový výdej klíčů a ubytování od pátku 12 hod průběžně až do sobotního rána. Takže kdo chcete mít některou z chatek zajištěnou předem, pište.
Rade622
máte možnost si rezervovat chatku pro sraz.
Dnes jsem byl v ATC a máme přislíbený bezproblémový výdej klíčů a ubytování od pátku 12 hod průběžně až do sobotního rána. Takže kdo chcete mít některou z chatek zajištěnou předem, pište.
Rade622
Rade622: tož já potřebuji v první řadě ... abych pak trefil od ohně, (takove vymoženosti jako navigace ještě nemám) ...
takže zatím jezdím jen podle mapy
takže zatím jezdím jen podle mapy
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Rezervace
Tak se nám pomalu plní chatky, koukněte se na to
http://www.hyundaisraz.eu/2008/ubyt.html
Rade622
ps. Hujere kterou?
http://www.hyundaisraz.eu/2008/ubyt.html
Rade622
ps. Hujere kterou?
změny
Jsou změny na stránkách srazu, doplněn program policie který pro nás připravili.
Sledujte stránku NOVINKY.
http://www.hyundaisraz.eu/2008/NNOVINKY.html
Rade622
Sledujte stránku NOVINKY.
http://www.hyundaisraz.eu/2008/NNOVINKY.html
Rade622
chatka
No tak budeš sám, třeba se vyskytne stopařka chtivá srazového života.
Ještě je týden.
Rade622
Ještě je týden.
Rade622