Nemáte někdo doma . . .

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Uživatelský avatar
pražus
*
Příspěvky: 23
Registrován: 25 bře 2008, 09:17

Nemáte někdo doma . . .

Příspěvek od pražus »

Pánové potřebuji pomoc. Jsem docela šikovnej, takže jsem si zabouchnul klíče v autě. :oops: To ale není ten problém, už jsem se pro ně dostal. Problém je, že jsem u toho poničil těsnící gumu u oken. Chci se zeptat nemáte někdo, nebo nevíte kde sehnat náhradní (na vrakáči jsem byl, nechtějte vědět kolik si za ni řekli)? Potřeboval bych k zadním dveřím u spolujezdce a popřípadě i k předním dveřím u řidiče (tam je zase pro změnu prasklá a špatně se zatahuje okénko). Díky za veškerou pomoc. ... ps: samozřejmě že za to zaplatím, ale zase ne nějakou pálku, což si řekli na vrakáči...
Hyundai Accent 1997 - 1.3i Elegance GLS (62kW/84k)
Kam se hrabou fujFeliny a Fóbie...
Reklama
 

Uživatelský avatar
Lucík
*
Příspěvky: 21
Registrován: 04 úno 2008, 10:23
Bydliště: Brno

Příspěvek od Lucík »

Tak vidím, že je někdo stejně šikovný jak já. Naštěstí se mi to stalo před domem a doma mám náhradní klíče o auta :lol:

Ale zajímalo by mě, jak se ti povedlo do toho auta dostat? Nějaký návod, kdyby se mi to někdy zas povedlo a byla daleko od domova??
Lepší živý nebo pod kapotou?
Obrázek

Hyundai Accent 1,3i 12V 62kW, 1997, 3-dv.
Uživatelský avatar
mirec
**
Příspěvky: 439
Registrován: 01 úno 2006, 23:09
Bydliště: Košice, Slovensko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec »

brat to poriesil jednym tratom...a hovoril ze s tym problem nebol...dalsi sposob je ked odstranis tu stieraciu gumu na okne tak sa potom krasne dostanes kam chces...ps : mne zase odisiel klucik imobilizera....to bola sranda ked som zostal visiet v optime v kosiciach....volal som kade tade nakoniec prisla mama a podarilo sa....uz mam novy a stary je v kosi davno...
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Uživatelský avatar
vaisman
**
Příspěvky: 121
Registrován: 25 dub 2007, 16:10
Bydliště: Brno-Lišeň
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vaisman »

Lucík píše:Tak vidím, že je někdo stejně šikovný jak já. Naštěstí se mi to stalo před domem a doma mám náhradní klíče o auta :lol:

Ale zajímalo by mě, jak se ti povedlo do toho auta dostat? Nějaký návod, kdyby se mi to někdy zas povedlo a byla daleko od domova??
Je to stejný způsob jak u felicie těnší provázek na něm udělat stahovací smyčku a zasunout mezi rám dvěří a karoserii a pak už jen tusmyču nasunout na čudlík otvírání předních dvěří utáhnout smyčku a vysunout čudlík.
2.Způsob je drátem jako u škodovky.Stalo se mi to už několikrát takže vozím drát na podvozku sebou.Celkem mě to sere že to není jak u škody 120 že ten čudlík u řidiče nejde zacvyknout a zavřít jen klýčem.
Poslední možnost je cihla do okna ale při cenách bočních okýnek bych to nedoporučoval. :twisted:
Mám Hyundai Accent 1,3 pr.ev.2000
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“