Ähoj borci, mam moznost koupit z Německa hyundai coupe rv. 97...Ale v bazaru mi rekli ze ma vymeneny motor a ma najeto 130000km, chtěl bych se zeptat jestli do toho má cenu jít...Myslím to tak, že asi neověřím jestli má fakt motor najeto jen tech 130000km...
Auto má v německu technickou, tak si myslím, že s přihlášením v CZ by neměl být problém...
Řekli mi že neví proč to bylo měněné, tak vážně nevím jestli do toho jít...
Čím se to tak může stát, že je potřeba měnit celý motor?
Díky za rady
Hyundai coupe vymeneny motor
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
mno kolik ma motor najeto, vazne tezko poznas... Myslim, ze Ti to vlastne muze byt jedno... muze to odejit stejne pri 150ti jako pri 300tis km.. Zalezi na udrzbe a jak se k tomu chovas..
Samozrejme ze s mnozstvim km roste i riziko vazne zavady, ale to uz na tom motoru poznas podle zvuku. Nesmi tam nic mlatit, hydrostely mohou za studena nez se promazou ale pak musi hned ztichnout, musi to chytat na brnk, nesmi to nejak vyrazne vibrovat ten motor, ani kourit a to ani za studena ani v otackach pod zatezi, kolisani volnobeznejch otacek taky nesvedci o tom ze by byl motor v poradku.. je toho hodne, ale hlavne nedej na kecy typu: "to je korejec, to je normalni.." nebo rady tipu "to staci jen.." ktere zlehcuji zavadu - vzdy pocitat to horsi
a co se mohlo stat? mno, nejspis nekdo podcenil vymenu rozvodoveho remene, kladek aj. veci ktere se maji vymenovat pravidelne MAX po 90.000km a pokud to nekdo neudelal tak je mozny, se ze se ten motor potkal, nebo se mohl zadrit, treba diky tomu ze motor varil a nekdo s tim jezdil dal... pricin mohlo bejt hodne, klidne i zavada na motoru jako je pistni cep odesel atp zpusobena velkym najezdem km...
Samozrejme ze s mnozstvim km roste i riziko vazne zavady, ale to uz na tom motoru poznas podle zvuku. Nesmi tam nic mlatit, hydrostely mohou za studena nez se promazou ale pak musi hned ztichnout, musi to chytat na brnk, nesmi to nejak vyrazne vibrovat ten motor, ani kourit a to ani za studena ani v otackach pod zatezi, kolisani volnobeznejch otacek taky nesvedci o tom ze by byl motor v poradku.. je toho hodne, ale hlavne nedej na kecy typu: "to je korejec, to je normalni.." nebo rady tipu "to staci jen.." ktere zlehcuji zavadu - vzdy pocitat to horsi
a co se mohlo stat? mno, nejspis nekdo podcenil vymenu rozvodoveho remene, kladek aj. veci ktere se maji vymenovat pravidelne MAX po 90.000km a pokud to nekdo neudelal tak je mozny, se ze se ten motor potkal, nebo se mohl zadrit, treba diky tomu ze motor varil a nekdo s tim jezdil dal... pricin mohlo bejt hodne, klidne i zavada na motoru jako je pistni cep odesel atp zpusobena velkym najezdem km...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Super diky, neco takovyho sem potreboval slyset...A nemyslis ze by mohlo byt i bouranu a kvuli tomu ze menily motor?Tady je link na to tak se na to prosim mrcnete a zkuste mi napsat co si o tom myslite...Mam ho rezervovanyho do pondeli tak se musim rozmyslet....
http://lnk.nu/suchen.mobile.de/np0.html
[/quote][/code][/list][/list][/url]
http://lnk.nu/suchen.mobile.de/np0.html
[/quote][/code][/list][/list][/url]
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
Motor se po bouracce vetsinou nemeni, ja mam na aute novej predek a asi i opravovanou strechu a motor je puvodni
Osobne bych se bouranyho auta nebal, kdyz je dobre opraveny, ja sem mel i puvodni auto po oprave a to bylo taky hodne, byla rozbita i pricka za motorem a slouzilo velice dobre, akorat uz nikdy nebude uplne dokonale sedet, je to videt na vsech sparach, to se nikdy neda uplne opravit, leda by se rozrezalo a svarilo
a co se tyce motoru, tak jak rika black_sheep, jestli necoudi a nemlati tak neni problem, pripadne se prehodi dalsi z naky bouracky
Osobne bych se bouranyho auta nebal, kdyz je dobre opraveny, ja sem mel i puvodni auto po oprave a to bylo taky hodne, byla rozbita i pricka za motorem a slouzilo velice dobre, akorat uz nikdy nebude uplne dokonale sedet, je to videt na vsech sparach, to se nikdy neda uplne opravit, leda by se rozrezalo a svarilo
a co se tyce motoru, tak jak rika black_sheep, jestli necoudi a nemlati tak neni problem, pripadne se prehodi dalsi z naky bouracky
Naposledy upravil(a) Dr Meduza dne 07 zář 2008, 13:08, celkem upraveno 1 x.
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D