![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
No, nezbývá mi, než reagovatEB trupo píše:asi trochu podpichnem, ale ja som dostal auto za 10 dní a to ešte k tomu prišlo z čiechs dorobeným ovládaním na volante a stierkami
Hmm, já mám zase pro změnu auto sehnané za 10 dnů ze SlovenskaVilda píše:No, nezbývá mi, než reagovatEB trupo píše:asi trochu podpichnem, ale ja som dostal auto za 10 dní a to ešte k tomu prišlo z čiechs dorobeným ovládaním na volante a stierkami
my čekáme na "nejvýkonnějšího" Accenta, co zatím jezdil po našich silnicích, a na kvalitu si musíš počkat
Ropáků maji všude dost
![]()
![]()
..............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Ale pánové, já chtěl 1.6 černou a nic jiného. Jsou auta která máte hned, ale chcete-li.......ZdeněkSvoboda píše:Hmm, já mám zase pro změnu auto sehnané za 10 dnů ze SlovenskaVilda píše:No, nezbývá mi, než reagovatEB trupo píše:asi trochu podpichnem, ale ja som dostal auto za 10 dní a to ešte k tomu prišlo z čiechs dorobeným ovládaním na volante a stierkami
my čekáme na "nejvýkonnějšího" Accenta, co zatím jezdil po našich silnicích, a na kvalitu si musíš počkat
Ropáků maji všude dost
![]()
![]()
..............................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Jo, jo Zdendo, to máš svatou pravduZdeněkSvoboda píše:Ty jo, když jsem si pročítal, jaké trable jsem před rokem prožíval, už se jenom směju...ale před rokem to bylo o nervy![]()
Za ten rok nám na Jihlavsku zkrachoval jak hyundai v Jihlavě, tak i v Třebíči![]()
Ještěže zbyl Havlíčkův Brod nebo PelhřimovSice to mám k oboum cca 50 km, ale co nadělám
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |