Hyundai Coupe 2.0
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Hyundai Coupe 2.0
Chci koupit tenhle úžasnej stroj, tak bych chtěl radu na co si dát tak nějak pozor, popřípadě kdyby jste někdo o nějakym coupe, v ceně tak kolem 120 000 Kč plus mínus věděli, tak bych byl vděčnej za info.
Předem díky.
Předem díky.
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai Coupe 2.0
nechci ti brát iluze, ale obávám se že za 120 plus mínus nic moc v dobrym stavu neseženeš, ale můžeš mít kliku, jinak koukni do tématu Hyundai Coupe 1,6 tam se řešili kupátka obecně....včetně závad...Petr píše:Chci koupit tenhle úžasnej stroj, tak bych chtěl radu na co si dát tak nějak pozor, popřípadě kdyby jste někdo o nějakym coupe, v ceně tak kolem 120 000 Kč plus mínus věděli, tak bych byl vděčnej za info.
Předem díky.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
no myslim že ty lepší se prodávaj tak od 140ti vejš, ale zas můžeš mít kliku třeba ten za 120 může bejt lepší než za 150, je to hrozně idividuální, nejlepší by byl asi nějakej dovoz, nejlíp německo, tam je jich hodně na výběr, třeba www.mobile.de nebo www.autoscout.de ....Anonymous píše:O.K. Za jakou cenu si myslíš, že se dá sehnat slušnej kousek?
Teď mam možnost koupit tenhle kousek http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=48614
Je to dovoz, v tom bazaru už to nestojí, mluvil jsem s majitelem kterej to má cca 3.5 roku a nechal by mi to za 90000Kč.Co si o tom myslíte?
Je to dovoz, v tom bazaru už to nestojí, mluvil jsem s majitelem kterej to má cca 3.5 roku a nechal by mi to za 90000Kč.Co si o tom myslíte?
- Bruce Lee
- **
- Kontaktovat uživatele:
koupě
Má to dost nalítané a bez servisní knížky.Cena by sice šla,ale chtělo by to vidět fyzicky.Od 80000km se toho lidi zbavují nebot´začíná vše postupně odcházet:čepy,tlumiče,kotouče,...Aby jsi pak do toho nemusel vložit více než očekáváš?Ke koupi bych si vzal někoho kdo ho už dlouho má a ví kde se dívat.
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
sem se koukla na fotky, je to dost malý, takhle těžko říct takhle z hlavy , víc detailů, kolik má najeto, odkud dovoz. Já toho slítala , nakonec sem CARy přivezla z Přerova, taky dovoz z IT , ale nikdo stím v čechách nejezdil. Za 90 000 stála a myslím že stojí taky švestková u Brna má 160 000 ale ten interiér děs.
Re: koupě
Dost nalítané?Co jsem zatim koukal po inzerátech, tak většina má nalítáno tak 160000Bruce Lee píše:Má to dost nalítané a bez servisní knížky.Cena by sice šla,ale chtělo by to vidět fyzicky.Od 80000km se toho lidi zbavují nebot´začíná vše postupně odcházet:čepy,tlumiče,kotouče,...Aby jsi pak do toho nemusel vložit více než očekáváš?Ke koupi bych si vzal někoho kdo ho už dlouho má a ví kde se dívat.
To CARy: Kolik si dala za tu svou? Teda jestli to neni tajný
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
cena je podezdřele nízká, řek bych že k počtu najetejch kilometrů si můžeš přidat zepředu jedníčku, moc důvěryhodně na mě nepůsobí fotka (tuzing) interiéru, kde krytka airbagu na volantu evidentně vůbec nelícuje a má jinou barvu než okolní plasty....takže pravděpodobně airbagy nejsou....elektrony (nebo poklotrony) taky nejsou origo, ještě sem je na žádnym kupátku neviděl - řek bych že sou to 14tky, což může svědčit o tom že auto bylo zbořený na předek a vodnesly to i origo kola (všechny 2l měly pětipaprskový elektrony) - ale taky to nemusí znamenat vůbec nic.... samozdřejmě by bylo ideální to auto vidět v reálu, podle fotek se dá posoudit těžko...Petr píše:Teď mam možnost koupit tenhle kousek http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=48614
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
tak to mě přesvědčilo! můj názor je nebrat! a propos ten gumovej potah volantu neuráží ve škodovce nebo žigulíku ale tady to je fakt tyfus největšíPetr píše:Airbagy v tom opravdu nejsou, jsou to jen záslepky-proto to prodává za těch 90. Těch kol jsem si všimnul taky a co mě uchvátilo nejvíc, je ten omotanej volant
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
Re: koupě
¨Anonymous píše:Dost nalítané?Co jsem zatim koukal po inzerátech, tak většina má nalítáno tak 160000Bruce Lee píše:Má to dost nalítané a bez servisní knížky.Cena by sice šla,ale chtělo by to vidět fyzicky.Od 80000km se toho lidi zbavují nebot´začíná vše postupně odcházet:čepy,tlumiče,kotouče,...Aby jsi pak do toho nemusel vložit více než očekáváš?Ke koupi bych si vzal někoho kdo ho už dlouho má a ví kde se dívat.
To CARy: Kolik si dala za tu svou? Teda jestli to neni tajný
neber to jako prudu, ale 160t máj nalítáno tak kousky do 120tisíc kč - a to rozhodně neni většina....skoukni www.tipcars.cz tam je velkej výběr...