![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
..........................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Já mám jsem objednával taky někdy v únoru. Počítal jsem, že bude květen až červen a byl 10.4. Takže spokojenost.dav píše:Tak pánové kolik nás je ??? Věčinou nafta, občas 1.4 a tak kolik 1.6 ???
A kdo jak dlouho čekal, nebo měl štísko a byla na skladě. Já od objednání 20.02.2008 do převzetí 10.09.2008
Tak kde spíte, nebo to je 1.6 tak málo ?dav píše:Tak pánové kolik nás je ??? Věčinou nafta, občas 1.4 a tak kolik 1.6 ???
A kdo jak dlouho čekal, pouze se ptám na 1.6, nebo měl štísko a byla na skladě. Já od objednání 20.02.2008 do převzetí 10.09.2008, dobrý né.Mám ho po Getzovi 1.4 a tak mohu posoudit.
Zatím mohu pouze říci - parádaDav
Čauki, pořád nic, to je teda bída, že je nás tak málo???dav píše:dav píše:Tak pánové kolik nás je ??? Věčinou nafta, občas 1.4 a tak kolik 1.6 ???
A kdo jak dlouho čekal, pouze se ptám na 1.6, nebo měl štísko a byla na skladě. Já od objednání 20.02.2008 do převzetí 10.09.2008, dobrý né.Tak kde spíte, nebo to je 1.6 tak málo ?
Záleží jak jezdíš. Já po Praze jezdím Atosem, takže nemůžu sloužit. Accent jezdí od počátku průměrně za 6,4. Jezdím po D11 do HK a pak 100km po 1. a 2. třídách. Samozřejmě nějaký 5km popojížďky manželky se studeným motorem ke tchýni, švagrové,.... Počítač jsem od koupi nenuloval a ukazuje stejně, jako vypočítaná.Vilda píše:Před chvílí jsem přijel z pojížděk po praze a spotřeba podle palub. poč. je 7.1 l. Tak nevím, do jaký míry mu můžu věřit, zdá se mi to, až moc malá spotřeba a pořád to jde dolůRudolfe, kdybys měl chvilku čas, napiš, jak si na tom se spotřebou Ty ? Nějak se mi to nezdá ... i když by se mi to líbilo. Teď to má spotřebu menší, než maličký Twingo !!
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |