Sedačky - Elantra

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
easy
**

Sedačky - Elantra

Příspěvek od easy »

Mám takový problém se sedačkou řidiče v Elantře. Připadá mi, že nemá skoro žádnou podporu pro bedra a dost mě z ní bolí záda. Proto bych ji radši vyměnil za nějakou "kvalitnější", která mi ta záda líp podepře. Nevíte někdo, jak na to? Nechci žádné velké úpravy, nejradši jen prohodit sedadla např. z Coupé? ... JEště mě napadlo, jestli tam nebude nějaký problém s airbagem?
Reklama

tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Zřejmě záleží na tom,jakou máš výbavu-já mám kupříkladu stav.bederní opěrku na Ele už v základu,takže jestli ji nemáš,tak se porozhlédni po sedadle z vyšší verze.Potom by jsi měl přestavbu naprosto bez problémů
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
easy
**

Příspěvek od easy »

Pokud se nepletu, tak by to měla být výbava "Spirit" Tuším že to byla nějaká verze k mistrovství světa ve fotbale 2002. Ale bedra stavitelná nejsou nebo jsem na to nepřišel :-) ... jaká verze má ty stavitelné sedačky?
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

neznám označení edic-mám 2,0i GLS-krom kožených sedadel maximálka.ovládání bederky je na levé straně na opěradle,ale nemusíš ji mít-opravdu záleží na výbavě.když tak se podívej po vrakáčích
easy
**

Příspěvek od easy »

Už jsem to hledal a určitě tam nic takového není, takže asi zkusím vrakoviště. Jen pro jistotu, pak půjde vyměnit sedačka kus za kus bez jakýhkoliv úprav? A co airbag, bude fungovat? Díky
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Sedačka určitě vyměnit půjde a airbag fungovat taky bude(za předpokladu,že bude funkční).Možná ale bude potřeba smazat chybu v registru po rozpojení konektoru(může a nemusí).
Přeji ti,ať se ti to podaří s minimální námahou tatulda
easy
**

Příspěvek od easy »

Díky za radu, snad to nějak vyjde :-)
Odpovědět

Zpět na „ELANTRA“