zase syčení
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
zase syčení
Ahoj, prošel jsem tu příspěvky o syčení v motoru, ale u většiny lidí se projevuje jak jsem pochopil, když pustí plyn. U mě je to v podstatě naopak. Když jedu s lehnkou nohou, tak je to ok. Když však sešlápnu plynovej pedál, tak z motoru začnu slyšet syčení. Jakmile zase uberu plynu, tak je to ok. Je to normální nebo je někde chyba? Díky
- Reklama
No pořád mám tendenci přemýšled co kde netěsní a jestli s tím nemám zajet do servisu, tak proto se radči ptám. Když jsem to kupoval, tak to syčelo. Potom jsem nechával vyměnit rozvody, filtr, olej a přišlo mi pak (asi 200km) co jsem v tom jel, že je to dobrý a dneska jsem jel jen po městě a zase mi přišlo, že to začalo syčet, tak nevím. Mám opravdu chuť to do toho servisu hodit. Nevíte alespoň co toto dělá, jestli je to to vstřikování nebo to dělá sání....
Ja osobne nevim co to dela, a nevedli to ani u nas v autorizovanem Hyundai servisu, rikali mi ze uz to na par motorech zkouseli zjistit ale pretesnili vse co se dalo a proste to delalo porad, mozna poradi i nekdo jiny kdo s tim ma jinou zkusenost ja osobne jezdim se sycenim a doufam ze to opravdu neni nejaka zavada. Jinak jsem taky nedavno menil rozvody filtry, olej ale sycim a jak rikam skoro az piskam porad
- Mr. HYUNDAI
Co to způsobuje nevím, ale ještě když jsem blahé paměti prodával nové HYUNDAIe, tak to dělali všichni Accentíci s motory Alpha. I úplně nová auta. Takže bych to neřešil. Ono je totiž možné (čistě hypotéza, která mě teď napadla), že je to zvuk nasávaného vzduchu. Podobný efekt vznikne, když člověk sešpulí pusu a prudce vdechne .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
mne to robi tiez.....nie som zrovna expert ale podla mna to robi sanie.....a nahodou mne sa ten zvuk paci.....ked podradim a dam plyn na podlahu tak mi ten zvuk pripomina ako keby som mal turbo
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit