Zdravím všechny fanoušky a příznivce vozů Hyundai COUPE. Vím, jsem tady nový a hned něco chci, ale snad mi poradíte. Mám H COUPE r.v. 2005, obsah 2l, 105 kw a zničeho nic mi přestaly jít blinkry na pravé straně, nejdou ani páčkou, ani spínačem varovných blinkrů, ani dokonce při zamykání a odemykání dálkou. V servisu si s tím neporadili, pouze mi tvrdí, že mi odešla řídící jednotka - no nevím... Prosím, kdyby jste někdo věděl, nebo se setkal s obdobnou závadou, dejte mi vědět.
Předem moc děkuji
Mirek
Blinkry Coupe
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
- Reklama
Blinkry
Sláva, už zase blikám. byla to opravdu ŘJ (dle pojmenování servisu) - tišťák pod pojistkama v interiéru auta.
Vyvolávací cena nové : necelých 40 000,-
Nemohl jsem takovou sumu přenést přes srdce a tak jsem trochu pátral a dopátral jsem se toho, že autorizovaný dealer Hyundai v Opavě, jmenovitě : REPRECAR, šéf servisu Marek Metz mi nabídl ŘJ použitou - funkční za zlomkovou cenu a ještě mi dal slevu na práci. Auto mi opravili do druhého dne. Skvělá práce, skvělý přístup, vřele tento servis doporučuji.
Mirek
Vyvolávací cena nové : necelých 40 000,-
Nemohl jsem takovou sumu přenést přes srdce a tak jsem trochu pátral a dopátral jsem se toho, že autorizovaný dealer Hyundai v Opavě, jmenovitě : REPRECAR, šéf servisu Marek Metz mi nabídl ŘJ použitou - funkční za zlomkovou cenu a ještě mi dal slevu na práci. Auto mi opravili do druhého dne. Skvělá práce, skvělý přístup, vřele tento servis doporučuji.
Mirek
Hyundai COUPE, r.v. 2005; 2,0l; 105kw CVVT
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo
koukám, že ted ty řídící jednotky už cpou úplně na všechno, i na ty blinkry... ještě že tam tenhle krám nemám.. Zlatý kabely a vypínače. Sice to nemá tolik funkcí, jako 3x automatické bliknutí po podržení páčky, nebo jako ŘJ oken, že i po vytáhnutí klíčku ze zapalování ještě okna jezdí po zmáčknutí tlačítka dobrých 5min, výjezd oken na podržení klíče v zámku atd...Ale bez toho všeho se obejdu a je pak aspon o starost mín, když se to podělá..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- Peter Marek
- *
Re: Blinkry Coupe
Ja mám tiež problém z blinkramy ,(HC 1997), len úplne opačný, dám páčku hore ,alebo dole to je jedno a blikajú my všetký štyri, ale nie stále, a nie vždy, tak každú piatu križovatku vyblikám s 4-my, ten za mnou musí mať radosť, tedy nepomôže ani vypnúť a zapnúť znovu. Páčku som mal rozobratú, vykuchanú, umytú, poskladanú a stále to isté, aj prerušovač som pozeral a vyzerá OK, fakt my už dochádzajú nápady. Ak máte len voláke podozrenie čo by to mohlo byť tak napíšte. dík.
Hyundai coupe 1.6 BA+LPG r.v. 1997