novy clen: )

Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři

Odpovědět
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

novy clen: )

Příspěvek od delphino »

Zdravim, tak jsem se konecne rozhoupal a jel si pro nej do pardubic, sice se mi ze zacatku moc nezdal, mel naky ty vady, ale finance opravitelny a kdyz jsme se pak dohodli na sleve, nebylo co resit: ) a hned po prvnich km jsem si ho uzival a dalnici jsem ho protah az na 210 a pak jsem to pustil, pac ty gumy nebyly zrovna novy, je to 1.6 ,tady jsou fota:

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek
Ale mam jeden asi vetsi problem, v technicaku mam jako origos kola 14tky, ale mam tam 15 asi jako kazdy..asi tim,ze to je 1.6,tak tomu pripsali korejci tuhle variantu, ale oc jde, v rijnu me ceka technicka..nema s tim nekdo zkusenosti? ci co udelat, kdyz na technicky nebudou zrovna priznivci coupe..
Naposledy upravil(a) delphino dne 29 zář 2008, 14:52, celkem upraveno 3 x.
Reklama

laxo18

Příspěvek od laxo18 »

15 ti musia schvalit aj keby neviem co bolo proste to auto sa s inymi kolesami ani nepredavalo a ked mas tie klasicke disky tak tam mas aj napis hyundai od vyrobi proste bud ist na policiu nech to tam pekne dopisu
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
mirpie

Příspěvek od mirpie »

já koupil Coupé na plechách 14" a tento rozměr mám taky nechápajíc v TP..Na léto jsem tam dal 15ky hlíny a s tím i jel na technickou, byť v TP jsou ty 14ky...nikdo to neřešil
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
MadMaxx
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMaxx »

fotky nefunguji :-(
Hyundai Sonata 2.0 2007
delphino
**
Kontaktovat uživatele:

vrzani

Příspěvek od delphino »

Uz : ). Kdyz jedu tak vzadu slysim naky vrzani, skripani, docela na prasky nekdy a nemuzu najit,co to dela, sice jedu v patek do servisu se na vsechno dukladne podivat, ale zajimalo by me, co to je :roll:
Hyundai coupe 1.6 98 16V
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

zadni dvere :P
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
mirpie

Příspěvek od mirpie »

na to je jednoduchá rada, na ty dveře. Dělalo mi to taky..Příčina je v uložení zámku, chtělo by ho posadit níž, aby tak víko kufru lépe dolehlo. Popř. někdy stačí poštelovat ty gumové dorazy na víku kufru. když ani to nepomůže, a nechce se ti dělat se zámkem, vem prostě molitanovou pásku, co lepí a omotej kolem dokola zevnitř po obvodu to Učko, co trčí na víku a zapadá při zavření do zámku. Celé to pak nádherně utichne a taky pak když páčkou otvíráš kufr, není to taková šlupka jak předtím. Zdá se to být až primitivní, ale funguje to na 1čku
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Odpovědět

Zpět na „COUPE“