1. Brněnské scuk
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
dalsi fotky od Vasca:
.
.
Bocelini, Dragunov87, DEDe, Vasco
.
.
DEDE a Vasco
.
.
.
.
Boceliniho supr kolca 17" gumy 205/40
.
.
DEDe
.
.
Dragunov87 a jeho hukot v kufru
.
.
Nahodny navstevnik olympie s coupeckem Treba se tu najde Z pardubickeho kraje jak ja.
.
.
Bocelini, Dragunov87, DEDe, Vasco
.
.
DEDE a Vasco
.
.
.
.
Boceliniho supr kolca 17" gumy 205/40
.
.
DEDe
.
.
Dragunov87 a jeho hukot v kufru
.
.
Nahodny navstevnik olympie s coupeckem Treba se tu najde Z pardubickeho kraje jak ja.
Naposledy upravil(a) DEDe dne 03 říj 2008, 07:07, celkem upraveno 2 x.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Ahoj lidi,
strašně mě mrzí, že jsem se za vámi nedostal, o tomto srazu jsem samozřejmě věděl a těšil jsem se jak malej kluk, ono nás, co máme tahle krásná auta zrovna moc není a tam, co teď zrovna bydlím (Holešov), už vůbec ne, ale pracovní povinnosti mi v tom zabránily. Snad se ještě někdy potkáme, myslím, že by se tam jedno coupe v černé barvě docela slušně vyjímalo. Možná bychom mohli uspořádat nějaké setkání u mě, aby všichni viděli.....
Mirek
strašně mě mrzí, že jsem se za vámi nedostal, o tomto srazu jsem samozřejmě věděl a těšil jsem se jak malej kluk, ono nás, co máme tahle krásná auta zrovna moc není a tam, co teď zrovna bydlím (Holešov), už vůbec ne, ale pracovní povinnosti mi v tom zabránily. Snad se ještě někdy potkáme, myslím, že by se tam jedno coupe v černé barvě docela slušně vyjímalo. Možná bychom mohli uspořádat nějaké setkání u mě, aby všichni viděli.....
Mirek
Hyundai COUPE, r.v. 2005; 2,0l; 105kw CVVT
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo
Hyundai Sonata, r.v. 1998, Y3; 2,0; 92kw (Phoenix)
Hyundai Accent, r.v.2003; 1,3l; 62kw - bohužel bylo