Pomoc, prosím:-(
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Pomoc, prosím:-(
Ahoj všem, předem se omlouvám za svou náladu, ale je opravdu v pytli.., dneska jsem jel do práce jako každý den v týdnu svým Coupečkem, prší.., jedu za nějakou ženskou, křižovatka, semafory, zelená a najednou "bum", ta ženská to najednou prostě zašlápla , jel jsem asi 30Km/h, ale jak bylo mokro, zašlápnul jsem to taky a autí se sklouzlo Ona jenom neviditelnej škrábanec a já , rozbité světlo, nad znakem Hyundai ohnutá haupna do pravého úhlu
Prosím, mohl by mi někdo poradit, kde bych sehnal starší haupnu v červené? Nebo jakoukoliv a nějaké solidní přední světlo?? Popřípadě, jestli by jste mi jakkoliv poradili?
Mrzí mě to o to víc, že si v Praze dávam pozor, jezdím tak, abych šetřil auto a nějaká ženská to zašlápne na zelený. Ano, můžu za to já, nabral jsem ji ze zadu, měl jsem předvídat..
Jedná se o Hyundai Coupe 97, 2.0, červená barva
Prosím, mohl by mi někdo poradit, kde bych sehnal starší haupnu v červené? Nebo jakoukoliv a nějaké solidní přední světlo?? Popřípadě, jestli by jste mi jakkoliv poradili?
Mrzí mě to o to víc, že si v Praze dávam pozor, jezdím tak, abych šetřil auto a nějaká ženská to zašlápne na zelený. Ano, můžu za to já, nabral jsem ji ze zadu, měl jsem předvídat..
Jedná se o Hyundai Coupe 97, 2.0, červená barva
Schopný tvoří, neschopný poučuje..
- Reklama
nedávno jsem byl v Drásově u Brna pro stahovačku na okno a měli tam dvě zbořený coupé, jedno stříbrný, jedno červený...Ted nechcu kecat, ale jedno zn ich myslim mělo předek ok...možná si to pletu, ale zavolat tam zkusit můžeš...
tel. 608 167 169
Z JH to máš sice trochu z ruky, ale přední díly se fakt shání blbě
tel. 608 167 169
Z JH to máš sice trochu z ruky, ale přední díly se fakt shání blbě
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
jinak seznam vrakovišť kdo co vložil je zde: https://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?t=782
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
ABS mám, ale i tak to nepomohlo.., abych to přiblížil, ono to bylo krásně mokroučký a docela z kopce, zelená a ona na to šlápla, nečekal jsem to.., zadupnul jsem to taky, ale ABS nepomohlo.. byla to moje chyba, jel jsem sice pomalu, ale měl jsem nějakým způsoběm předvídat, protože je pravda taková, že si člověk prostě bacha dávat musí..
Schopný tvoří, neschopný poučuje..