Rexcor píše:Tak už jsem to zase našel. Je možný že včera to bylo na jiném místě? Nebo si to pamatuju ještě z minulého skinu?
vcera v tom novym modrem vzhledu bylo vlevo, ted v novem sedem uz je tam kde bylo
Moderátor: Moderátoři
Rexcor píše:Tak už jsem to zase našel. Je možný že včera to bylo na jiném místě? Nebo si to pamatuju ještě z minulého skinu?
dik, par uprav jeste bude potreba ale jinak uz jsem taky spokojeny.Mexican píše:milosh teraz to forum vyzera maximalne super.. vyborna praca
Něco zkusímmilosh píše:A KONECNE UZ NEKDO UDELEJTE PORADNY LOGO
Co třeba něco takového? Ale je třeba aby to nahoře a vlevo bylo hned u okraje, a ta oddělovací čára hned pod obrázkem, jinak to bude vypadat blbě.Tringi píše:Něco zkusímmilosh píše:A KONECNE UZ NEKDO UDELEJTE PORADNY LOGO
Miloshi diky .. tohle je lepsi ... parada .... Jeste par drobnosti, ale to se vychyta casem ....milosh píše:dik, par uprav jeste bude potreba ale jinak uz jsem taky spokojeny.Mexican píše:milosh teraz to forum vyzera maximalne super.. vyborna praca
A KONECNE UZ NEKDO UDELEJTE PORADNY LOGO
To se opravdu povedlo;) Nebo aspon me se opravdu libiTringi píše:Co třeba něco takového? Ale je třeba aby to nahoře a vlevo bylo hned u okraje, a ta oddělovací čára hned pod obrázkem, jinak to bude vypadat blbě.
milosh píše:Fotogalerii musim doresit, ale bude, nebojtatchwud píše:Rád bych se jen zeptal,zda bude též na fóru fotogalerie dle vozů jako na starém fóru.Jinak, ač jsem celkem konzervativní a nemám moc v oblibě velké změny,pomalu si zvykám. Něco to má snad i do sebe a jak se říká - Změna je život.....Přeji zdar a sílu.
Ted mi napadlo ze by slo udelat ty podsekce u kazdeho modelu a v nich kategorii CLUB CARS nebo AUTA ČLENŮ a tam by si kazdy sve fotky nahraval, podobne to mame treba tady https://www.astra-g.cz/forum/viewforum.php?f=7 obrazky z disku nahravat jde takze no problem
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |