Poistka
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- QlimaxXx
- *
- Kontaktovat uživatele:
Poistka
Zdravim .. stalo sa mi nedavno mi prestalo svietiť cele podsvietenie na palubovke tak si myslim že bude poijstka vypalena a tak isto mi nesvietila jedna strana obrysovych svetiel tak som začal vymienat poistky a našiel som jednu 10A vadnu tak som ju vymenil za novu 10A a zapol som osvetlenie no svietilo to asi minutu potom zas vypalilo poistku neviem čo s tym ked tam je 10A poistka ktora tam je predefinovana tak to nevydrži dal som tam 15A poistku funguje to asi tyzden a vačšinou sa jazdi na aute za tmy ale bojim sa toho či sa niečo nemôže spaliť keď je tam silnejšia poistka aka tam bola hmm neviem čo s tym poradte niekto pls vopred Ďakujem
Hyundai Accent 1.341 GLS 64,49KW r.v.95
Masažny stroj KenWooD SubWoofer 1000watt RMS
Masažny stroj KenWooD SubWoofer 1000watt RMS
- Reklama
Re: Poistka
No to vypadá asi na nějaký zkratík, buď při zapnutí něčeho za jízdy,nebo se postupně něco zahřívá,až se zvýší proud do té míry,že vypadne pojistka.Těžko takto určit závadu.Chtělo by to opravdu asi proměřit. Mě třeba u Feldy svítila kontrolka airbagu a při tom mě při překročení 1500 ot. zhaslo rádio.Když jsem dojížděl na křižovatku a zastavoval,zase se spustilo. Docela sranda. Byla to nakonec nějaká hloupost v alternátoru. Cesty Boží a elektrického proudu jsou nevyzpytatelné.QlimaxXx píše:Zdravim .. stalo sa mi nedavno mi prestalo svietiť cele podsvietenie na palubovke tak si myslim že bude poijstka vypalena a tak isto mi nesvietila jedna strana obrysovych svetiel tak som začal vymienat poistky a našiel som jednu 10A vadnu tak som ju vymenil za novu 10A a zapol som osvetlenie no svietilo to asi minutu potom zas vypalilo poistku neviem čo s tym ked tam je 10A poistka ktora tam je predefinovana tak to nevydrži dal som tam 15A poistku funguje to asi tyzden a vačšinou sa jazdi na aute za tmy ale bojim sa toho či sa niečo nemôže spaliť keď je tam silnejšia poistka aka tam bola hmm neviem čo s tym poradte niekto pls vopred Ďakujem
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024
old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000