Cena vraku:

Moderátoři: vipe, Moderátoři

Odpovědět
Laikka

Cena vraku:

Příspěvek od Laikka »

Dobrý večer, přítelkyně měla nehodu, do kufru se jí podívala fabka, ťukanec zezadu bez zranění. Bohužel tak nešťastně, že Getzík je totálka. Zajímlo by mě, za kolik by se vrak dal prodat. Stáří 5let, najeto cca 70tis. km, verze 1.4, vše v elektrice, manuální klimatizace, autorádio Sony s CD, stříbrná barva. Je nabořený zezadu, v servisu řekli, že by oprava stála 150tis. Kč, že je hnutá celá konstrukce včetně podlahy. Přední část je naprosto v pořádku, včetně motoru, auto bylo cca před 3mi měsíci na servisní prohlídce.

Zajímalo by mě, za kolik by se dal prodat, jakou může míc cenu (v celku). Díky za názory.
Reklama

XMira

Re: Cena vraku:

Příspěvek od XMira »

Laikka píše:Dobrý večer, přítelkyně měla nehodu, do kufru se jí podívala fabka, ťukanec zezadu bez zranění. Bohužel tak nešťastně, že Getzík je totálka. Zajímlo by mě, za kolik by se vrak dal prodat. Stáří 5let, najeto cca 70tis. km, verze 1.4, vše v elektrice, manuální klimatizace, autorádio Sony s CD, stříbrná barva. Je nabořený zezadu, v servisu řekli, že by oprava stála 150tis. Kč, že je hnutá celá konstrukce včetně podlahy. Přední část je naprosto v pořádku, včetně motoru, auto bylo cca před 3mi měsíci na servisní prohlídce.

Zajímalo by mě, za kolik by se dal prodat, jakou může míc cenu (v celku). Díky za názory.
Trosku mi tam nesedi to stari 5 let a motor 1,4. Motor 1,4 se montuje az od faceliftu v roce 2005...
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
Laikka

Příspěvek od Laikka »

Přesněji teda 1.345 (jestli mě paměť neklame, nemám u sebe žádný doklady).
vipe
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vipe »

Tak to potom jo to je klasická 1.3 co mám já a je to třídvířko nabo pětidvířko? Jestli je to totálka tak se ptej na vrakáči tam ti řeknou víc a pokud na tom budeš chtít vydělat a nepospícháš na peníze tak to rozprodej, ale to je běh na dlouhou trať. Asi nejschůdnější bude ten vrakáč. :wink:
20 bych ti dal ale to je asi málo co. :lol:
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Laikka

Příspěvek od Laikka »

Prodal jsem to za 43tis. I tak dík za odopovědi.
Odpovědět

Zpět na „GETZ“