Na srazu jsme se s Borkem bavili o uživatelském manuálu, nemohl ho najít, ale pak našel . Kdyby někomu chyběl (je v něm třeba uvedeno, kde je v autě volant apod.) našel jsem zdroj.
Manuály na všechny Hyundaie, ceny od 200,- do 300,-. Dodání tak do dvou dnů - Praha.
Omlouvám se za zařazení, nevěděl jsem do které sekce ...
uživatelský manuál
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jasně. Jen připomínám, jedná se o uživ. manuál, ne o technickou příručku
sídlí v Praze, tak asi nejlepší bude mail:
'hyundai@kk-servis.cz'
sídlí v Praze, tak asi nejlepší bude mail:
'hyundai@kk-servis.cz'
Asi jsem slepý
Ale kde najdu ty technické příručky na stránce http://www.hmaservice.com. Už jsem se zaregistroval a v levém navigačním menu vidím jen položky:
Info
Home
My Profile
Site Requirement
Contact Us
Technical Training
Classroom Courses
Online Courses
Course Publications
Scan-Tool Updates
Hi-Scan Updates
How to Upgrade
Latest Software
Tools & Equipment
Hyundai SST
New Dealer Kit Order Form
Tool Supplier (SPX)
Hyundai Links
Links Page
Info
Home
My Profile
Site Requirement
Contact Us
Technical Training
Classroom Courses
Online Courses
Course Publications
Scan-Tool Updates
Hi-Scan Updates
How to Upgrade
Latest Software
Tools & Equipment
Hyundai SST
New Dealer Kit Order Form
Tool Supplier (SPX)
Hyundai Links
Links Page
Re: uživatelský manuál
Ahoj,měli by jsme zájem o manuál s tecnickými daty na Hyundai Accent 1.3 12V,r.v. 98,3-dveř.
Potřebujeme,aby v manuálu bylo - výška,šířka,délka vozu a technické údaje k motoru - spotřeba,a jiné.....
Kontakt na nás 606947260,728238799
Stačí napsat sms,sami se ozveme,děkuji,spěchá
Vectif
Potřebujeme,aby v manuálu bylo - výška,šířka,délka vozu a technické údaje k motoru - spotřeba,a jiné.....
Kontakt na nás 606947260,728238799
Stačí napsat sms,sami se ozveme,děkuji,spěchá
Vectif
Anonymous píše:Na srazu jsme se s Borkem bavili o uživatelském manuálu, nemohl ho najít, ale pak našel . Kdyby někomu chyběl (je v něm třeba uvedeno, kde je v autě volant apod.) našel jsem zdroj.
Manuály na všechny Hyundaie, ceny od 200,- do 300,-. Dodání tak do dvou dnů - Praha.
Re: uživatelský manuál
ee obvykla otazka od black_sheepa: na scoupe by nebyl?Anonymous píše:Na srazu jsme se s Borkem bavili o uživatelském manuálu, nemohl ho najít, ale pak našel . Kdyby někomu chyběl (je v něm třeba uvedeno, kde je v autě volant apod.) našel jsem zdroj.