Opouštím řady hyundai clubu :(
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Re: Opouštím řady hyundai clubu :(
ono ked sa niekto rozhodne pre auto ako srdcovka napriklad M3 u mna coupe tak si myslim neni co riesit kazdy mame svoje sny
accent 1,5 rv 96 65kW EX
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
sonata 2,0 rv 04 96kW
coupe 2,0 rv 02 102kw EX
laguna coupe rv 09 V6 dci 173kw
- Reklama
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Joo clovece, moje rec jenze 9-3 Aero je porad jeste silene nedostupny oproti tomu Volvu... Hlavne se mi na Volvech libi bezpecnost, ze nereznou a maj solidni motory. Ale o tom tohle téma nenimaxik píše:Ja myslim ze na rozbiti hhuby staci i tech 90 co ma scoupe ne kdyz mas silny auto tak pak uz konci vsechny sranda, vidim to sam, tochu vic pridas plyn a uz se motaj kola no control, kor kdyz mam m3 bez asr volva se mi vzdycky libila ale spis saab kdyz svedsky auto takova 9-5 kombi aero hmmm to bych si nechal libit
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
to me se ty starsi volva a saaby nikdy moc nelibily, takovy kostky, samej pravej uhel =), to muj sen byla vzdycky toyota cellica ta druha generace od 96roku, ale bohuzel ani 12let stary modely,aby byly trochu zachovaly nesly,kdyz jsem shanel pod 100tis ,ale ta generace po 2000 ou ou, az za par let doslouzi korejec, tak mi snad jeste bude cukat ruka
Hyundai coupe 1.6 98 16V