NOVE FORUM
Moderátor: Moderátoři
Re: NOVE FORUM
jo ahá! Tak to je nádhera. Ale to by som nebol ja keby som niečo nenašiel - je fakt krásna a super nápad - toto mi nenapadlo . Ale vo firefoxe to neide (mám firefox 3.0.3)
Tucson NX4 1.6 GDi 4x4, 2022
i30 CW 1.6 CRDi, 81 kW, 2015 (predaná)
Lantra combi 2.0 16V DOHC 102kw, 98r.v zelená metalíza (darovaná)
- Reklama
xkrchnav píše:jo ahá! Tak to je nádhera. Ale to by som nebol ja keby som niečo nenašiel - je fakt krásna a super nápad - toto mi nenapadlo . Ale vo firefoxe to neide (mám firefox 3.0.3)
Naopak, me to nejde v IE ale ten nepouzivam takze na to prdim
Musíš smáznout soubory Cookies nebo Temporary Internet Files potom se ti to zobrazí.
Hyundai I30 MY14 White Creamy 1.6 CVVT 88kW + Parking, 16" Alu
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Hyundai Getz 1,3 2005 G4E-A Hiphop Red HL
Zázraky na počkání, nemožné do tří dnů.
Miloshi a to prohozeni panelu by slo ??
Dik.
Dik.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
jo pokusim se ale jelikoz cumim do pc celej tyden chci aspon o vikendu mit chvili cas na rodinuVita píše:Miloshi a to prohozeni panelu by slo ??
Dik.
V pohode ... ja jenom, jestli to nezaniklo v informacnim sumu .....milosh píše:jo pokusim se ale jelikoz cumim do pc celej tyden chci aspon o vikendu mit chvili cas na rodinuVita píše:Miloshi a to prohozeni panelu by slo ??
Dik.
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
-
- Kontaktovat uživatele:
Hele přišel sem na zajímavej problém, už se mi to dvakrát potvrdilo...
Když sem v nějakym topicu kterej má víc stránek a jsem třeba na předposlední a kliknu tam na nějakej odkaz, ten se mi otevře v tom samym okně, pak dám ZPĚT, tak se to vrátí na poslední stránku toho topicu a ne tam, odkud sem kliknul. hmm???
Když sem v nějakym topicu kterej má víc stránek a jsem třeba na předposlední a kliknu tam na nějakej odkaz, ten se mi otevře v tom samym okně, pak dám ZPĚT, tak se to vrátí na poslední stránku toho topicu a ne tam, odkud sem kliknul. hmm???
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jaký používáš prohlížeč? Ve své Opeře jsem to zkusil a nestává se mi to.MartasZ píše:Hele přišel sem na zajímavej problém, už se mi to dvakrát potvrdilo...
Ale stejně je to zvláštní problém. S XHTML taky dost dlouho dělám a dost dobře si nedokážu představit, jak bych takového chování vůbec docílil. Tlačítko Zpět je čistě záležitost prohlížeče a ne stránky, v Opeře máme dokonce dvě
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Btw. Jsem sám komu se na té favikoně (ikona záložky a v oblíbených) nelíbí, že má kolem sebe bílý čtverec?
Spíchl jsem tedy tuhle: http://mx-3.cz/tringi/temp/hcfavico.ico ...klasicky tmavě modré logo Hyundai, akorát je s alpha kanálem a průhledná místo bílého čtverce. Co myslíte?
Spíchl jsem tedy tuhle: http://mx-3.cz/tringi/temp/hcfavico.ico ...klasicky tmavě modré logo Hyundai, akorát je s alpha kanálem a průhledná místo bílého čtverce. Co myslíte?
tringi supr, ta je mnohme lepsi hned to vymenim.
Aj mne sa to páči Tringi! Super . (Miloshi - asi si to už spravil čo? Musím si asi zmeniť tote cookies či čo ) Ale parádička
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Díky. Kdyby někomu vadilo že není pořádně vidět na tmavém skinu prohlížeče (Firefox, Opera), můžu zkusit přidat ještě nějaké "halo" kolem, ať je vidět i tam.
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsem v tom hraní s grafikou, vpravo nahoře je ten odkaz na IRC bez ikonky jen takový "chudý příbuzný". Co byste řekli přidat mu tuhle ikonku:
-
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož už mám na net čas jen v práci, tak tady používám starej Internet Explorer 6.. doma sem to nezkoušel, tak nevim..Tringi píše:Jaký používáš prohlížeč? Ve své Opeře jsem to zkusil a nestává se mi to.MartasZ píše:Hele přišel sem na zajímavej problém, už se mi to dvakrát potvrdilo...
Ale stejně je to zvláštní problém. S XHTML taky dost dlouho dělám a dost dobře si nedokážu představit, jak bych takového chování vůbec docílil. Tlačítko Zpět je čistě záležitost prohlížeče a ne stránky, v Opeře máme dokonce dvě
aby to tu nezapadlo. Ja som rozhodne PRO tú suprikonku od Tringiho
Ale hlavne, nech už ten odkaz ukazuje na veľké okno chatu . Miloshi, mám rád tvoju rodinku, určite sa jej venuj koľko potrebuješ, ale až budeš zas robiť nejaké neužitočné veci po nete a nebudeš si za frasa vedieť spomenúť, čo by si tak asi kurňa mohol spraviť tak ti navrhujem - IRC chat
Díkes
PS: Už mi ide aj ta tringiho ikonfa vo FF. Bomba to je teraz!
Ale hlavne, nech už ten odkaz ukazuje na veľké okno chatu . Miloshi, mám rád tvoju rodinku, určite sa jej venuj koľko potrebuješ, ale až budeš zas robiť nejaké neužitočné veci po nete a nebudeš si za frasa vedieť spomenúť, čo by si tak asi kurňa mohol spraviť tak ti navrhujem - IRC chat
Díkes
PS: Už mi ide aj ta tringiho ikonfa vo FF. Bomba to je teraz!