Volnobech

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
QlimaxXx
*
Kontaktovat uživatele:

Volnobech

Příspěvek od QlimaxXx »

Zdravim všettkych milovnikov svojich accentikov :D Pred dvoma dnami sa mi stal sakramensky pruser a neviem ako sa toho zbavit proste zacalo to v pondelok keď som si jazdil na accente len tak po meste som si všimol že akonahle vyhodim rychlost tak mi prudko spadnu otačky az do vibračneho bodu. Pred tym za tepleho motora mal volnobech necelych 1000rpm ale od pondelka (nenavidim pondelky :D ) mi pada volnobech na 500-600rpm proste silno klepe citiť to vo vnutri auta (všetko hrka :D) Už som na tri krat resetoval riadiacu jednotku či to nahodou nebolo tym ale nepomohlo :( Neviem čo sa stalo ale mi to neda spania pokial sa to nevyrieši spravil som aj vidieo otačkomera ako sa mi sprava motor http://www.youtube.com/watch?v=PsZvyljMJPc
Hyundai Accent 1.341 GLS 64,49KW r.v.95 :D

Masažny stroj :D KenWooD SubWoofer 1000watt RMS :P
Reklama

mirec
**
Kontaktovat uživatele:

Re: Volnobech

Příspěvek od mirec »

QlimaxXx píše:Zdravim všettkych milovnikov svojich accentikov :D Pred dvoma dnami sa mi stal sakramensky pruser a neviem ako sa toho zbavit proste zacalo to v pondelok keď som si jazdil na accente len tak po meste som si všimol že akonahle vyhodim rychlost tak mi prudko spadnu otačky az do vibračneho bodu. Pred tym za tepleho motora mal volnobech necelych 1000rpm ale od pondelka (nenavidim pondelky :D ) mi pada volnobech na 500-600rpm proste silno klepe citiť to vo vnutri auta (všetko hrka :D) Už som na tri krat resetoval riadiacu jednotku či to nahodou nebolo tym ale nepomohlo :( Neviem čo sa stalo ale mi to neda spania pokial sa to nevyrieši spravil som aj vidieo otačkomera ako sa mi sprava motor http://www.youtube.com/watch?v=PsZvyljMJPc
Skontroluj si kable od vestkych moznych sond.hlavne by som kukol lambda sondu ci ju nemas dajako zanesenu alebo co...alebo ci ti netaha falosny vzduch....co si robil s autom ?
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Bruno

Příspěvek od Bruno »

Kolik jsi najezdil km od posledního resetu ECU? Po resetu to jezdí na nouzový režím a než se to usadí /někdy i 100km /tak to ty otáčky volnoběhu padají i pod 500 ot./min. Normálně jsou kolem 900 ot./min při stojícím autě, pokud je v pohybu, tak je volnoběh 1000 -1200ot./min podle rychlosti pohybu vozidla / bez zařazené rychlosti/. Dělal jsi reset podle toho návodu co je tu někde na fóru???
Lantra 1,6 16V G4GR r.v.96 zelená metal.
QlimaxXx
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QlimaxXx »

Bruno píše:Kolik jsi najezdil km od posledního resetu ECU? Po resetu to jezdí na nouzový režím a než se to usadí /někdy i 100km /tak to ty otáčky volnoběhu padají i pod 500 ot./min. Normálně jsou kolem 900 ot./min při stojícím autě, pokud je v pohybu, tak je volnoběh 1000 -1200ot./min podle rychlosti pohybu vozidla / bez zařazené rychlosti/. Dělal jsi reset podle toho návodu co je tu někde na fóru???
Od posledneho resetu som spravil vyše 300km viem neraz som si resetoval ecu robim to tak ze odpojim bateriu na 10 minut, wsetku elektroniku w aute wypnem a jak zapojim spat bateriu tak necham na wolnobehe motor poklepať tiez 10 minut vzdycky sa mi to nastavilo len teraz uz nechce a to som ju resetoval treti krat a stale nič nechapem tomu a ešte hej spotreba mi strašne vysoko vyskočila včera som tankoval za 450sk/12litrov benzinu a spravil som za to iba 44km to je strasne malo nechapem čo sa tomu stalo mam problem jak hrom čo s tym ?? pls fakt poriadte niekto

Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Tady je každá rada drahá, podle všech příznaků bych tipoval lambda sondu. Nejlepší by bylo zajet do servisu na diagnostiku :( .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
mirec
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirec »

no podla tej spotreby by som to tipoval na tu lambu...alebo este mozno vaha vzduchu...zle meria potom zle miesa palivo este nam povedz ci ti netecie benzin z vyfuku....tiez skontroluj este sviecky a kable...mozno nehadze iskru na jeden valec alebo dva...potom mas vysoku spotrebu a zly volnobeh...to by tiez mohlo byt...kazdopadne zajdi na diagnostiku...nech ti povedia servismani co tomu je a potom ti poradime ako to lacno opravit ;) diagnostika stoji cca 500 az 1000 korun...
Sonata 2,4 2006 Elegance
Accent GLS 1996 1,5 12V 5dv.
Mr. HYUNDAI

Příspěvek od Mr. HYUNDAI »

Nepálení je taky dobrá myšlenka. Hlodavci milujou izolaci na zapalovacích kabelech (na Getzu i Accentu jsem je už musel měnit a u Féčka ty mrchy překousaly nějaký hadičky), takže i to by mohlo být.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
QlimaxXx
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od QlimaxXx »

No tak som nechal len tak klepat vyšiel som z auta pozeram a z vyfuku dobre že sa neleje benzin kua swiecky to nebudu boli menene cez leto aj kable uz mi ostava len diagnostika drzte palce to ma bude vela penazi stať a to ešte do školy chodim :D dpč :D asi predam obličku :D nechcete niekto ??? :D :D :D

super.soso
**

Příspěvek od super.soso »

No ako si natom,mne kolisaju otacky iba tak jemne okolo 800ot/min,je to dost jemne. Takze to neriesim.
Hyundai Accent 1.5 12V 88HP r.v. 9/1997
tatulda
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatulda »

Také by to mohlo být těsnění pod hlavou-asi před půl rokem měl podobný problém bratr u Lantry J1.Těsnění nefouklo úplně,ale udělala se skulina mezi2 a 3 válcem a přefukoval tlak.Na volnoběh to cukalo,padaly otáčky,ale celkem to jelo.Později pomalu přestával táhnout-takže servis
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“