Chci se zeptat, zda nekdo nema zkusenosti s timhle:
http://www.levnealarmy.cz/eshop/xenony/eliminator.html
Kolik stala a jak kvalitni je Vase sada? Ma nekdo problemy s problikavanim?
Moje sada H7 stala asi 2500 a problemy nemam (jen mozna horsi prijem radia), ale spis me zajima, jestli se da zvysenim z 35W na 55W docilit treba jeste lepsi svitivosti atp.
Diky. Hard
Xenony + eliminator
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Xenony + eliminator
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
Re: Xenony + eliminator
tento eliminátor asi není nic jiného něž hezky zabalený rezistor, který zvýší proudový odběr. Je to pro vozy, který maj třeba kontrolky na detekci prasklé žárovky na základě odporu, kde u xenonu s odběrem 35W to může hlásit chybu...
S tím vyšším příkonem 55W bys přišel o výhodu v podobě menšího odběru z palubní sítě a tím relativně nižší spotřeby paliva a jednak ta výbojka by to asi nevydržela...nevim.
Jinak sadu xenonu jsem kupoval snad už před rokem za tehdejších 3600Kč. Sada H1 4300K, později jsem vyměnil bezplatně za 6000K. Asi měsíc po instalaci mi odešel jeden ballast. Bezplatně vyměněn (zaslán nový za starý) a od té doby nic. S problikáváním aut na mě jsem se setkal krátce po instalaci, kdy jsem to něměl dobře seřízené, po seřízení už ok.
S tím vyšším příkonem 55W bys přišel o výhodu v podobě menšího odběru z palubní sítě a tím relativně nižší spotřeby paliva a jednak ta výbojka by to asi nevydržela...nevim.
Jinak sadu xenonu jsem kupoval snad už před rokem za tehdejších 3600Kč. Sada H1 4300K, později jsem vyměnil bezplatně za 6000K. Asi měsíc po instalaci mi odešel jeden ballast. Bezplatně vyměněn (zaslán nový za starý) a od té doby nic. S problikáváním aut na mě jsem se setkal krátce po instalaci, kdy jsem to něměl dobře seřízené, po seřízení už ok.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Dneska jsem namontoval novou sadu...rad to obmenuju, i kdyz tomu nic neni, uz mam za rok 4 a zkousim, co je nejlepsi. 4300K mi vubec nevyhovujou a 8000K je moc, takze ted mam 6000K se specialnim odstinenim a vysokoproudovymi kabely, ci co to je. Ale koupil jsem zvlast vybojky a zvlast ballasty. Ted jsem to dodelal a vecer uvidim.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
tak pak nahoď fota..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance