accent r.v.96
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
accent r.v.96
Caute kupil som si accenta a ma par nedostatkov a potrebujem poradit!!
1- svieti mi kontrolka airbagu
2- svieti kontrolka ABS ale az ked sa pohnem z autom!!!
3- nejde mi ostrekovac celneho skla a svetiel,ale zadneho okna ide!!!
4- Nefunguje central kde moze byt problem?
Dakujem.!!
1- svieti mi kontrolka airbagu
2- svieti kontrolka ABS ale az ked sa pohnem z autom!!!
3- nejde mi ostrekovac celneho skla a svetiel,ale zadneho okna ide!!!
4- Nefunguje central kde moze byt problem?
Dakujem.!!
- Reklama
Accent
1. - Airbag je v kelu, asi tam vůbec není.
2. - ABS je v kelu, určitě tam je, ale nefunkční, závadu určí servis.
3. - Ostřikovač předního skla je v kelu, je to potřeba proměřit, návod tady je/myslím na fóru/.
4. - Centrál je v kelu.
Dobrá koupě, gratuluji Pikas.Jiný vrak tam neměli?
Rade622
2. - ABS je v kelu, určitě tam je, ale nefunkční, závadu určí servis.
3. - Ostřikovač předního skla je v kelu, je to potřeba proměřit, návod tady je/myslím na fóru/.
4. - Centrál je v kelu.
Dobrá koupě, gratuluji Pikas.Jiný vrak tam neměli?
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Tak to si mi ale poradil!! airbagi su tam na 100% pozeral som ich!! a pytal som sa preco svieti kontrolka cital som ze problem moze byt s airbagom na volante ze je tam neake lanko ci co a to sa pretrhne !!! ABS je tam tiez na 100% ale zistil som ze tam bude v cudu neake ozubene kolecko senzor otacok na kolese!!!
Ostrekovac neviem ale pohladam tu na fore!! a Central som sa pytal kde sa nachadza riadiaca jednotka!!! A za tu cenu co som ho kupil sa ten vrak oplatil!!! tieto chybi co mam su nic a preco hned ze vrak ??? ved su aj auta v horsom stave!!!
Ostrekovac neviem ale pohladam tu na fore!! a Central som sa pytal kde sa nachadza riadiaca jednotka!!! A za tu cenu co som ho kupil sa ten vrak oplatil!!! tieto chybi co mam su nic a preco hned ze vrak ??? ved su aj auta v horsom stave!!!
airbag
Tak začněme airbagy, jak sis je zkontroloval?
Měls rozdělaný volant i palubku před spolujezdcem? Dal sis přečíst výpis chyb z řídící jednotky a nechal je vynulovat?
Rade622
Měls rozdělaný volant i palubku před spolujezdcem? Dal sis přečíst výpis chyb z řídící jednotky a nechal je vynulovat?
Rade622
Vrak
Jo a pokud jde o název tvého nového vozu, pokud nefunguje Airbag, ABS, ostřikovač, centrál, nevzbuzuje jako celek zrovna důvěru. Co tam máš ještě načatého? Podle tvé otázky je to vůz pro kutila, a ty jim asi nebudeš. Tak se nezlob, pokud potřebuješ poradit skusíme to, jinak na SZ.
Rade622
Rade622
Luke
Raději mu to popiš, ani já nevím co by měl udělat. Jak to odklopí, pamatuj že je to neznalý člověk.
Rade622
Rade622
Takze central som opravil boli zodrate plosky na kontaktoch!!! 2 ostrekovac vystriekal som motorcek kontoxom a rozbehol sa!!! Airbag spolujazdca je tam dal som dolu ten plast!!! ja v takom bielom sacku!!! a bude asi zla ta spirala vo volante!!! ABS volal som byvalemu majitelovy a povedal mi ze sa mu zlomilo neake ozubene koliesko a odvtedy nejde ABS!!!
ABS
Upřesni si co se mu přesně zlomilo, vypadá to na vadné čidlo v kole, snímá pohyb a rychlost točení kola. To by nebyla taková tragedie, dá se vyměnit, asi do 2000 kč.Udělá každý šikovný mechanik.
Rade622
Rade622