![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
ty si moj clovekPatrick píše:jj tak to mas pravdu.. kazdy ma iny vkus.. kazdemu sa paci nieco ine.. je tazke upravit nieco co by sa pacilo kazdemu.. ale ja sa drzim skor toho ze do vzhladu auta netreba vela sahat.. hodil by som na auto "len" kola,vyfuk,folie,hudbu,podvozok a pod.ked ma auticko pekne kola,je pribite k zemi a ma pekny zvuk i love you
:D
Cawes,Engineer píše:No hejTo mas pravdu, len vyfuk netrci ale visi...
Uz rok eobim objimku na uchytenie tlmica, nie a nie ktomu dokopat...
Inak na tom hranolovom sa mi nezda ze by bol znizeny alebo je? Ale ten rozmer gum ma zaujima, nevyzeraju ako bezny rozmer.
noo tak diiksMarek_PD píše:ty si moj clovekPatrick píše:jj tak to mas pravdu.. kazdy ma iny vkus.. kazdemu sa paci nieco ine.. je tazke upravit nieco co by sa pacilo kazdemu.. ale ja sa drzim skor toho ze do vzhladu auta netreba vela sahat.. hodil by som na auto "len" kola,vyfuk,folie,hudbu,podvozok a pod.ked ma auticko pekne kola,je pribite k zemi a ma pekny zvuk i love you
:D
este dodam ze aj pekny lak nic nepokazi
![]()
Engineer: aj stebou suhlasim na kazdom aute si kazdy nieco najde co neni podla jeho gusta, ale na tvojom accente sa mi zatial vsetko lubi AJ ked vyfuk by mohol byt trocha viac schovany(sorry musel som si rypnut
)
ta cast bola urcena pre EngineeraPatrick píše:noo tak diiksMarek_PD píše: Engineer: aj stebou suhlasim na kazdom aute si kazdy nieco najde co neni podla jeho gusta, ale na tvojom accente sa mi zatial vsetko lubi AJ ked vyfuk by mohol byt trocha viac schovany(sorry musel som si rypnut
)
) som rad ze sa celkom paci
a ten vyfuk heeh on je dost skryty
praveze sa mi zda ze az moc v skutocnosti ho nevidno az tak..
Tomáš píše:čaute. tak toto sú moje stroje. trojdveráka som už predal a na päťdverovom sa ešte pracuje , kolesá , výfuk , podvozok a tak...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |