Zdendo, napsal si to moc dobře !ZdeněkSvoboda píše:Jsem podobného názoru, jako Vilda.Vilda píše:Osobně bych tohle vlákno zamknul ...... nebo se tady za chvíly postřílíte
Téma už šlo dávno stranou, začína se tu nadávat, pomlouvat atd...
Nechápu, proč benzínům vadí diesel a naopak dieslům benzín.
Jezdil jsem v benzinu, teď na naftě. Obě auta jezdí...co chtít víc.
Je mi jedno, co si o mě myslí druzí...byla to moje volba, na benzín jsem si mohl počkat, ale auto jsem potřeboval (do práce a na běžnou potřebu) a proto jsem vzal diesel. Nemám ho na závodění, ani na sprinty apod. A určitě nebudu kličkovat ve 120 mezi čárami na silnici a zkoumat jestli auto drží na silnici nebo ne. Auto jsem si koupil, aby mi sloužilo a ne já jemu. "Normální" člověk se do situací, které tu píšete (smyky, srážka dítěte atd) nikdy nedostane, může to ale přijít, to nepopírám. Já mám řidičák 5 let a za celou dobu se mi naštěstí nestalo nic podobného. A asi by mě ani nenapadlo při výběru auta na něco
podobného myslet.
Jináč, Bořek (neuraž se) mi tu už chvílemi přijde dosti arogantní.
"Náš" Mexičan se ho často chytá za slovo a pro změnu se nesmyslně hádá!
Chlapi, je to club...co budete dělat na případném srazu??? to si místo prohlídky auta, klábosení atd dáte do huby???
Toť můj názor na tuto debatu, které jsem se nezúčastnil, ale pečlivě sledoval
Hádat se můžu v práci, je to placený...... o něco míň doma, tam se může stát, že půjdu spát o hladu, ale na klubu ?? na klub si chodím odpočinout, odreagovat se, pobavit a ne číst nějaký hádání Lidi, netahejme blbou náladu na klub, je jí okolo nás, až moc špatných zpráv si přečtu v novinách dost, ale tady jsem si zvykl na něco lepšího .... jsme přece všichni majitelé jedné značky a tak se podle toho chovejme