Tak se mi nekdo podival do auta....

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Tak se mi nekdo podival do auta....

Příspěvek od dzakobo »

ahoj vsem. tak jsem dneska zjistil, ze se mi nejaky dobraci podivali do auta...jediny stesti bylo,ze jsem v nem nic nemel a tudit prisli naprazdno..ale odnesl to zamek u spolujezdce....a hlavne jak prolezli cely auto,tak nezabouchli kufr a svitilo mi svetlo v kufru a dneska kdyz jsem potreboval nutne odjet pryc, tak se mi tak max. rozsvitila kontrolka od dveri a ta taky vypadala,jak kdyby mela kazdou chvilkou umrit..jsem z toho docela na****** protoze se to stalo opravdu v nejhorsi chvili co mohlo...poznal jsem jakou naturu ma nas narod...kdyz jsem nekoho poprosil o pomoc, tak bud byla odpoved "hmm nemam" a nebo "nemam cas" a nebo trebas lidi delali jako ze vubec neslysi...tak to me na***** po druhy... :twisted: no jo co clovek nadela...tak mi prosim jeste porad te,jestli ma accent r.v. 95 rizeny kat nebo ne diky moc
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Reklama

Pikolik
Kontaktovat uživatele:

Re: Tak se mi nekdo podival do auta....

Příspěvek od Pikolik »

sorry za OT... Sekat jim ruce... :evil: mam bohuzel stejnou zkusenost... teda je to uz delsi doba ( jeste s jinym autem )... rano prijdu k autu kdyz jsem mel jet na dovolenou... bocni okno vyskleny, vsechny repra vytrhany a radio taky.. takze po prijezdu policie si to nafotili a sepsali jsme to... rikali : " to vypada, ze to byli fetaci co se tady potulujou.. to se asi nenajde.. dame vam vedet " Po nejaky dobe prisel dopis, ze se to odklada nebo tak neco.. takze misto na odjezd na dovolenou jsem jak debil shanel novy bocni okno.. a to se to stalo na sidlisti pod lampou .. :(
Hyudai coupe 97' 2.0 -102 kW - My darling

Hyundai Scoupe GT 95' 1.5 - 85kW - Sold
Škoda Favorit 92' 1.3 - 43 kW - Sold
Audi 100 89' 2.3-100 kW - Dead
dzakobo
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzakobo »

No tak me se to taky stalo primo na sidlisti pod lampou....ja mam zaplat panbuh jen vylomeny zamek....ani jsem nekoukal jestli tam repro mam...ale asi jo protoze se vubec nic neztratilo...za chvilku ma prijet kamos a jdem to nahodit....tak snad to bude O.K. a sekat ruce je malo!!!!fakt me to vytocilo!!!a to jsem si rikal,ze do tohodle nikdo nepoleze,ze to nebude mit cenu a ono ejhle....
Hyundai TUCSON r.v. 2021, 1.6T-GDI HEV 169Kw
Engineer
Moderátor

Příspěvek od Engineer »

Jj.. tiez sa mi na jar v nedelu vybila baterka, na ulici som ziadal ludi ci mi mozu pomoct. Odpovede take iste ako u teba...
Jeden dokonca s fordom C-max ako ma zbadal ze idem ku nemu potom co som ho pozdravil si zavrel okienko a ignoroval ma...
Kks nechapem.
Jedine co som potreboval bolo druhe auto lebo startovacie kable som mal...
az po 20min nahodou isiel sused von s autom a pomohol mi...

PS: Pod lampou je najvacsia tma :lol: Susedovi ukradli spod lampy Audi A6 avant sport 2004... Nikto nic nepocul, nikto nic nevidel...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
zhrado
**

Příspěvek od zhrado »

to mate este dobre, ja som sa raz uvedomil ked mi zacal hukat alarm po tom ako som pocul rozbitie skla. som vysiel na okno a uz suseda vravela ze mi dakto rozbil okno. tak som vysiel von a kukam ze rozbite obidve bocne predne okna :( a poskodene tesnenia a prasknuta pristrojovka.. nic mi nezmizlo ani peniaze ani radio, nic.. zavolal som fizlov, pofotili, spisali papiere, povedali dovi, aj tak s tym nic nenarobime, zhanajte si okna.. tak som si zhanal okna.. 3500sk len tak v cudu.. ale keby som tych kretenov chytil asi by som sa dlho neudrzal... neznasam ked niekto siaha na cudzi majetok.. a to bolo okolo 22:00 pod lampou na rusnej ulici kde je zaparkovanych dalsich 50 aut.. ale na druhy den som sa dopocul ze to boli daky dementi co porozbijali kopu aut v meste.. poskakane po strechach, doskriabane atd. niektori ludia su uzaj dementi......
a ma riadeny katalyzator :)
Accent 1.5 12V r.v. 1996
Pri 280 000km totalna buracka :(
Teraz to isté len zhnitý šrot. Snáď z neho niečo bude.
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“