Výměna motoru za GT
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
to motají lidi jsem myslel na dálnici jako že jse motají auta.a za prvé-to auto má v seri 99koní(myslím motor 1.5gt 16v)já ho upravil na 110koní váži 997kg a to coupe v turbu má něco kolem 1100kg a má s mou úpravou o 5koní víc.neujížděl jsem mu nějak závratně ale pomalu jistě!a pako to nebylo to mi věř.tak se snes ty!turbo je sice fajn ale mohlo bejt vytahaný jak je to auto starý ale taky nemuselo a navíc u coupe tahá nějakých od 2500otáček.jo novější coupe je hezký ale na tu 1.6 16v až moc líní jelikož je dost těžký a na zadní lavici je fakt dost málo místa.
- Reklama
jo a to coupe bylo scoupe gt a to je ta 1.5 v turbu a má v základu 115koní.a furt je o něco těší a furt to turbo tahá o něco později.mě je to šumák jen říkám jak to bylo.nepotřebuju být nejrychlejší ale vím že to jede docela slušně.ale už bych tam radši viděl 2,0 16v ze sonaty ten tam jde na míru.P.S.jo a pochybuju že to coupe mělo 7.4 na stovku to nmuselo bejt nějaký upravený.to nemají ani 1.8turba v Audi aty maj od 150-180koní.
- Romcis
- **
- Kontaktovat uživatele:
Scoupe ze je tezsi??? Kde to zijes? SCoupe vazi pouhych 970kg! Takze o 27kg min nez tvoje auto...115 koni ma to je fakt,ale ze by turbo tahlo nekde az vis?Tak to bych vubec nerek,to muselo bejt nejaky uz dobre vyrachtany Pokud je turbo ok tak to zatahava tak ze se nestacis ani divit,mam bez turba a to je lenoch proti tomu,u turba otacky letej doslova letej nahoru silene - jel sem s nim u Donata a smrt v ocich
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
TO lukas.frela to je téma pro Tebe mrkni na to!!anonym píše:to motají lidi jsem myslel na dálnici jako že jse motají auta.a za prvé-to auto má v seri 99koní(myslím motor 1.5gt 16v)já ho upravil na 110koní váži 997kg a to coupe v turbu má něco kolem 1100kg a má s mou úpravou o 5koní víc.neujížděl jsem mu nějak závratně ale pomalu jistě!a pako to nebylo to mi věř.tak se snes ty!turbo je sice fajn ale mohlo bejt vytahaný jak je to auto starý ale taky nemuselo a navíc u coupe tahá nějakých od 2500otáček.jo novější coupe je hezký ale na tu 1.6 16v až moc líní jelikož je dost těžký a na zadní lavici je fakt dost málo místa.
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
když jsme to řešili,vyjasnili a já si to nechal normálně vysvětlit a přiznal že je rychlejší ne???tak o co se furt snažíte??nebudu už na to reagovat.každej se může splést a navíc nikdy sem do hyundajů nedělal tak o nějakým scoupe se nemohl vědět a navíc viděl sem co sem viděl až když ste řekli jak to je tak už to vím,tak nevím o co vám jde pořád.prostě prudiči