sprej WD 40
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: sprej WD 40
Přesně tak.Nic lepšího,než červená brzdová kapalina nebylo a snad asi ani není.Ještě z dob minulých mi zůstalo asi ještě půl plechovky.
- Reklama
- Dr Meduza
- Kontaktovat uživatele:
vsechno dobry bylo bohuzel v ramci ekoteroru zakazanoKamil píše:Přesně tak.Nic lepšího,než červená brzdová kapalina nebylo a snad asi ani není.Ještě z dob minulých mi zůstalo asi ještě půl plechovky.
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Já používám sprej PENETRANT DYE >>VP30<< nevím jestli by se dal sehnat ještě pod tímto označením ale oco jde.Je to penetrační sprej na zjišťováni mikroskopických trhlin v materiálu.My sme ho používali na kontroly svarů. Zkus se zeptat pokud máš možnost někde ve svařovací technice.Mnoho zdarubronas píše:jake mate zkusenosti s WD-40 ve spreji je fakt tak dobrej ze povoli rez u sroubu nebo matky? prosil bych vase nazory predem dekuji
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
diky popram se kamarada jak se rika vse se musi zkusitjarik65 píše:Já používám sprej PENETRANT DYE >>VP30<< nevím jestli by se dal sehnat ještě pod tímto označením ale oco jde.Je to penetrační sprej na zjišťováni mikroskopických trhlin v materiálu.My sme ho používali na kontroly svarů. Zkus se zeptat pokud máš možnost někde ve svařovací technice.Mnoho zdarubronas píše:jake mate zkusenosti s WD-40 ve spreji je fakt tak dobrej ze povoli rez u sroubu nebo matky? prosil bych vase nazory predem dekuji
Hyundai Pony 1.5 GL 1993
TUNING
TUNING