tak vam vsetkym oznamujem ze sa s vami asi lucim. Dneska som predal svojho milacka. teraz vas budem stretavat na cestach v BMW 320d r.v. 2001

tak sa tu majte pekne ale obcas sa sem mrknem.
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
Asi myslel 4týho v pořadíHardcam píše:Ovecka: ja myslel, ze mas "jen" Coupe a ty mas jeste dalsi dva?
no to mna asi bude mrziet najviac.Rexcor píše:Však Genesis Coupé má mít taky náhon na zadek, ne?
Jinak ať ti to dobře slouží, ale aby ses nespletl a stále nemával Hyundaiákům. Koukali by asi blbě když máš BMW:-D
preesneYurii píše:Asi myslel 4týho v pořadíHardcam píše:Ovecka: ja myslel, ze mas "jen" Coupe a ty mas jeste dalsi dva?
červený scoupe mk2
coupe
černý scoupe mk1
a tady bude čtvrtej
Jen ti lidi uz se neotaci vid ?dragunov87 píše:tak uz hreju v ruce kluc BMW. boze ten nahon na zadne je bombaaaaaaa. kebyze je coupe s nahonem na zadne ...
klidně mávni, alespoň budeme vědětdragunov87 píše:no to mna asi bude mrziet najviac.Rexcor píše:Však Genesis Coupé má mít taky náhon na zadek, ne?
Jinak ať ti to dobře slouží, ale aby ses nespletl a stále nemával Hyundaiákům. Koukali by asi blbě když máš BMW:-D
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |