Hyundai a asistenční služba!
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Hyundai a asistenční služba!
Zdravím! Zajímalo by mě, jestli má Hyundai svoji asistenční službu!! Jak jednat v případě poruchy, někde hodně daleko od servisu!! Prodejce mi tvrdí, že Hyundai žádnou asistenční službu nemá!! Že v případě poruchy, se mám o problém nějak postarat!! To se mi nějak nezdá!! Tak jak to vlastně je? V případě poruchy mám přespat v autě třeba na dálnici?! Díky za každou odpověď!! Vůbec se mi nelíbí přístup v srvisu k zákazníkovi!! Setkali jste se už někdo tady se stejným problémem?
- Reklama
To máš NOVÝHO Accenta?
Nevím, ale o asistenčních službách jsem toho u Háček moc neslyšel. Když tvůj prodejce a servis se ti nezdají, tak zkus u okolních (dle místa bydliště)prodejců, jestli ti nedají nějaké jiné info.
Co na to vy majitelé nových Santa Fe a jiných dražších modelů, jak je to s asistenční službou u Háček??? Podělte se o informace
Nevím, ale o asistenčních službách jsem toho u Háček moc neslyšel. Když tvůj prodejce a servis se ti nezdají, tak zkus u okolních (dle místa bydliště)prodejců, jestli ti nedají nějaké jiné info.
Co na to vy majitelé nových Santa Fe a jiných dražších modelů, jak je to s asistenční službou u Háček??? Podělte se o informace
"H" i30HB. 1,4. černá metal, 2009, palivo E85
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
----------------------------------------------------
dříve:"H" Lantra. 1,6, šedá metal. 1996
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
asistencnu sluzbu Hyundai zrejme nema, ja mam ale v havarijnej poistke (Uniqa) zjednanu asistencku. Viem ze u Fiesty bola vyrobcom garantovana asistencka na 2 roky
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
je to zarazejici, ale bohuzel nema....budete muset vyuzit asistencnich sluzeb k vasem pojisteni, pokud jej ma.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Mýlite sa, ja som si tieto veci overoval. Každý autorizovaný servis Hyundai je povinný zabezpečiť odťahovú službu v prípade poruchy automobilu. To znamená, že v prípade takejto udalosti zavoláte do najbližšieho servisu, do ktorého vás odtiahnu. Ak porucha spadá pod záruku, odťah vozidla bude samozrejme bezplatný. Ak však nebude oprava riešená v rámci záruky, servis vám vyfaktúruje okrem opravy aj odťah vozidla.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
tak to je dst dobra sprava.. ale co ak sudruhovia v servise povediaze to nie je chyba na ktoru sa vztahuje zaruka_ tak to potom zaplatim ja.. asi sabudem skor spoliehat na poistovnu ale pre kolegov co to v poistke nemaju, je to iste super vecpeter1205 píše:Mýlite sa, ja som si tieto veci overoval. Každý autorizovaný servis Hyundai je povinný zabezpečiť odťahovú službu v prípade poruchy automobilu. To znamená, že v prípade takejto udalosti zavoláte do najbližšieho servisu, do ktorého vás odtiahnu. Ak porucha spadá pod záruku, odťah vozidla bude samozrejme bezplatný. Ak však nebude oprava riešená v rámci záruky, servis vám vyfaktúruje okrem opravy aj odťah vozidla.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
áno, ak je to mimo záruky, platíš všetko (aj odtiahnutie) ............ ale tieto podmienky o odťahovej službe má Hyundai dohodnuté centrálne so všetkými autorizovanými servismi ................ či to však platí aj v ČR, to neviem, ale hádam áno
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
Re: Hyundai a asistenční služba!
Ahoj,
jen pro info, Hyundai uz zavedla svou asistencni sluzbu. Ted jsem koupil druheho Accenta a dostal jsem brozurku o asistencni sluzbe:) Reseni zavad na miste a tak..
jen pro info, Hyundai uz zavedla svou asistencni sluzbu. Ted jsem koupil druheho Accenta a dostal jsem brozurku o asistencni sluzbe:) Reseni zavad na miste a tak..
Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE - 12/2008
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Ebony Black - loketka, parkovacky, vyhrivani sedadel, bocni airbagy, tonovani skel, HF, zasterky
RIP - Hyundai Accent 1,5 CRDi ELEGANCE Celadon Blue - 12/2007
Nazdar...
Riesenie zavad na mieste?? To by som chcel vydiet... Vsade je asi napisane, kontaktujte autorizovany servis....
Je tam dake telefonne cislo? Mozes ho napisat??? diq...
Riesenie zavad na mieste?? To by som chcel vydiet... Vsade je asi napisane, kontaktujte autorizovany servis....
Opel Astra H 1,6
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Renault Clio RS
Hyundai I30 1.4CVVT 2011 - 2012 - predane
Accent MC CRDi 2007 - 2011 - predane
Accent MC CRDi 2009 - 2021 - ekologika likvidacia
Ak si myslíte že poznáte Hyundai, zamyslite sa znova!
Prodejce mi do auta vlepil telefonní číslo na nepřetržitou pohotovostní službu. Dosud jsem ji nepoužil a snad nepoužijiadam221 píše:Nazdar...
Hyundai Accent ´07 1.4- Elegance - Beige Gold
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Podle sdělení prodejce je asistenční služba automaticky u vozů koupených po 9.11.2008. Auta koupená před tímto datumem si mohou asistenční službu dokoupit za asi 36,-Kč/měsíc (myslím, že do konce záruky... časový limit nevím).
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
HCD: Milos, ty mas dva Accenty? To me az se po*ere moje staricka Elantra, tak ji ani neodtlacim. Jedine, ze bych zacal vic jist ten Creatin od Tebe... ale ona jiste bude dlouho slouzit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP