Tudiz jsem nevedome kecal
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Sorac!
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Je to pravda. Já jsem ho kupoval v NL 04/2001 a chtěl jsem naftu, ale byl jen k dizpoci 2l a velmi slabý...takže jsem vzal 2,4 benzín. Trochu papá, ale jinak spokojenost. Byl jsem první na servisní prohlídce v CR a řekl bych, že jim to sloužilo jako testovací vůz, protože šlo teprve do prodejeAsi jsi myslel 2.0 VGT ...ale to asi pred 2 a pul rokem nebylo...
To s tou zárukou je jistě pravda, ale pokud jsou v Tvém servisu jen trošku solidní a mají k Tobě jako k zákazníkovi určitý vztah, tak by ses s nimi jistě dohodl, aby zkontrolovali soft ještě před odvozem a případně nahráli aktuální soft - aby byl klid. Pokud ne a byli by tak "férový"Pavel M píše:Tak jsem dneska dostal Santu s novou převodovkou.Je pravda,že až na 30 denní čekání na opravu tak se k tomu prodejce postavil fakt slušně.Vyměnili převodovku ,pro jistotu i spojku s přítlačňákem atd a to vše bez diskuzí na záruku.Mám jen jedinou připomínku k určitému okruhu lidí zde a to co se týká chiptuningu.Když jsem tady tvrdil/a pravda,že nebyl sám viz Leo atd/,že chipovat auto v době záruky je tak akorát o ní přijít,tak dnes jsem toho důkazem.Když byl Santa dán dohromady a než mě byl předán tak na žádost inportéra s ním musel servis dojet v tomto případě do Butovic/Praha 5/,kde si zjišťovali údaje v řídící jednotce zda je originál soft nebo chip.Netvrdím,že by díky chipu měla nebo mohla odejít převodovka,ale kdyby tam byl, tak by jistě a vlastně 100% záruka padla a opravdu bych nechtěl hradit značnou sumu za opravu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |