Scoupe bi-turbo ?!

Vše co se týká techniky, zapojení, ND

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Yurii
Moderátor
Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
Kontaktovat uživatele:

Scoupe bi-turbo ?!

Příspěvek od Yurii »

Už jsem nad tím přemítal vcelku dlouho a napadlo men tuhle myšlenku teď hodit do placu :)
Mám dvě auta, dva motory a dvě turba, jeden motor je dead ale turbo dobrý a kamarád mi slíbil, že kdyby se mi podělaly svody, takmi udělá nový za rozumnou cenu. Napadlo mne jestli by šlo udělat ze Skupáče Biturbo... je to šílenost ale když může někdo nacpat do Pandy 750ccm Garetta T15 tak proč ne já do 1,5 litru dvě? :)
A teď vážně: "Zatím jsem to moc nesledoval ale přišlo mi, že všechny biturbo motory mají víc jak 6 válců a přecejenom na dva válce ten muj mřňavej motor asi nebude foukat dostatečně a hlavně aby ty nesouměrný rázy výfukových plynů těm turbům nevadili."
Viděli jste někdy biturbo u 4 válcovýho motoru?
Myslíte že to je reálné nebo jen fikce?
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Reklama

black_sheep
Moderátor

Re: Scoupe bi-turbo ?!

Příspěvek od black_sheep »

ja to videl v renault R5 s motorem 1.4 :mrgreen: byla to strasna raketa..
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

tak muzes mit dve ruzne velky turba
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Yurii
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Heh to si spis koupim nejaky Coupe, necham si od kamose udelat svody, poresim sani a dam to jedno turbo do nej... sice to v mejch podminkach pujde hodne, hodne spatne ale bylo by to pekny. Par koniku by mu to urco pridalo kdyby se spravne upravily mapy v RJ, BTW kdo psal ze to tady umi? :)
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
Romcis
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Romcis »

Cece a hlavne driv nez se ti podelaji u Scoupe svody, tak to ti obe auta 5x shnijou na prach...pac svody u Scoupe nejsou jako u Coupe ze praskaji jak zarovky.
Hyundai SCoupe - 1.5 12V ECFi 65kW 94' - KI Bright Aqua
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

Yurii píše:Heh to si spis koupim nejaky Coupe, necham si od kamose udelat svody, poresim sani a dam to jedno turbo do nej... sice to v mejch podminkach pujde hodne, hodne spatne ale bylo by to pekny. Par koniku by mu to urco pridalo kdyby se spravne upravily mapy v RJ, BTW kdo psal ze to tady umi? :)
jestli je nakej rozumnej zpusob, jak do origo jednotky nahrat novy mapy bez toho aby se kvuli tomu musela pokazdy rozdelavat a menit pamet, tak sem s tim
ja si tam kvuli tobu budu davat vlastni, teda jestli se k tomu dokopu, na favoritu to taky bylo v planu, ale do verze, ktera by byla schopna spolehlive fungovat v provozu sem se nikdy nedostal, ikdyz ted volim pokrocilejsi HW :mrgreen:
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
Yurii
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yurii »

Jojo to by byla machrovinka budu mít ještě druhou řdící jendotku, takže když se v tom rozumně pohrabu tak bych to možná zvládnul sám jenom ale po HW stránce, se SW a vůbec řídícím programem vůbec nevím na škole jsem nikdy mikroprocesory neprogramoval , nemam na to palici. :?
black_sheep
Moderátor

Příspěvek od black_sheep »

Romcis píše:Cece a hlavne driv nez se ti podelaji u Scoupe svody, tak to ti obe auta 5x shnijou na prach...pac svody u Scoupe nejsou jako u Coupe ze praskaji jak zarovky.
ja Ti dam zarovky!! :mrgreen: moje super nove original svody musi alepson 10 let vydrzet!! :-) taky ten matros vypada o dost lip, maj jinej tvar, tak snad se poucili :) ale jinak uznavam ty svody jsou bolest u lanter a coupe..

cece s tim stavenim coupe v turbu.... cece, jeste jsi nedal dokupy scoupe tim, ze bys prohodil dva motory, a uz bys stavel neco takovyho :) mno... asi bych o tom premyslel znova :) navic coupe 2.0 fakt nejede zle.. ono premejslel jsem tak nak o tom a fakt mi to staci, vic nepotrebuju.... :oops: nez mi zase rupne v hlave.. (to bude tim ze coupe je ted u hujera a ja jezdim fackem hehehe)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Odpovědět

Zpět na „Technická Sekce“