Dálkové ovládání k Sonatě ...?
Moderátoři: Lukino, Moderátoři
Zdarec lidi mam takovy problem. Prestalo mi fungovat dalkove odemikani a zapinani alarmu mam na klicich dva cudliky jednim se zamykalo a odemykalo a druhým se zapínal alarm. Ted nefunguje nic sice ta dioda bliká ale auto vubec nereaguje. Musim ted odemykat klicem a ten pasuje bohuzel jen u spolujezdce takze si asi dovedte predstavit jak me to sere neustale obchazet auto. Dela mi to od te doby co jsem mel spatne pritahlou aku a kdyz jsem chtel nastartovat tak se vypla cela pristrojovka to se mi stalo asi 30* a pak prestalo jit do dalkove nevite nekdo cim by to mohlo byt??? nebo neznate nejaky servis kde to spravujou??? Jsem z ostravy dik za odpovedi
hyundai sonata 2,0l 16v 102kw lpg r.v. 1996
- Reklama
Hm, tak obrazek sice nevidim, ale u m sonaty dolni tlacitko zamyka, levy horni odemyka a pravy horni pri delsim stisku otevira kufr. Jinak pri odemceni auto jen zablika a nepipa. Stejne tak pri spusteni alarmu jen blika a netroubi. Pritom klakson normlane funguje....
Audi A6 quattro 4.2 V8 a Bel STI-Re + AL G9RX
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
ex: Peugeot 607 2.2i
ex: Hyundai Sonata 2.0i 2003
Re: Dálkové ovládání k Sonatě ...?
taky mám 4 tlačítka a u dvou nevím na co jsou.Jedno je popsané římskou 3 a druhé římskou 2.
Re:
__________________________________________________________________________D.madron píše:Zdarec lidi mam takovy problem. Prestalo mi fungovat dalkove odemikani a zapinani alarmu mam na klicich dva cudliky jednim se zamykalo a odemykalo a druhým se zapínal alarm. Ted nefunguje nic sice ta dioda bliká ale auto vubec nereaguje. Musim ted odemykat klicem a ten pasuje bohuzel jen u spolujezdce takze si asi dovedte predstavit jak me to sere neustale obchazet auto. Dela mi to od te doby co jsem mel spatne pritahlou aku a kdyz jsem chtel nastartovat tak se vypla cela pristrojovka to se mi stalo asi 30* a pak prestalo jit do dalkove nevite nekdo cim by to mohlo byt??? nebo neznate nejaky servis kde to spravujou??? Jsem z ostravy dik za odpovedi
skus vyměnit baterku v ovladači...
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
-
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
taky mam ten problem 2 cudliky mackam dioda blika ale nic se nedeje a baterky sou novy jak v dalkaci tak v auteKony5 píše:D.madron píše:Zdarec lidi mam takovy problem. Prestalo mi fungovat dalkove odemikani a zapinani alarmu mam na klicich dva cudliky jednim se zamykalo a odemykalo a druhým se zapínal alarm. Ted nefunguje nic sice ta dioda bliká ale auto vubec nereaguje. Musim ted odemykat klicem a ten pasuje bohuzel jen u spolujezdce takze si asi dovedte predstavit jak me to sere neustale obchazet auto. Dela mi to od te doby co jsem mel spatne pritahlou aku a kdyz jsem chtel nastartovat tak se vypla cela pristrojovka to se mi stalo asi 30* a pak prestalo jit do dalkove nevite nekdo cim by to mohlo byt??? nebo neznate nejaky servis kde to spravujou??? Jsem z ostravy dik za odpovedi