Dovoz Hyundai Coupé z EU

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Odpovědět
Mace-Kladno

Dovoz Hyundai Coupé z EU

Příspěvek od Mace-Kladno »

Chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti z dovozem ojetých vozů z EU.Mohl by mi někdo poradit? Předem dík za rady.
Reklama

Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

Vůz musí být maximálního stáří 8 let, jinak ho tady nemůžeš legálně přihlásit. Koukej jen na auta, která mají homologaci v ČR. Auto můžeš vézt buď na vleku nebo na převozních značkách, pokud má platnou technickou. Převozní značky stojej myslím 150 euro. Když auto dovezeš, tak tady musíš udělat technickou, z protokolem na úřad a nechat vystavit značky.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Franta
*

Převoz

Příspěvek od Franta »

Nechci ti do toho kecat, ale některé právni kroky lze udělat dříve než si pro to auto pojedeš... za předpokladu že víš jaké auto chceš. Mimo jiné dopravní značky si vezeš už z ČR a proto 150 eurochechtákú ne e é,
skus se podívat na www.autobazareeu.sk tam se něco takového píše. Oa ta legislatíva je skoro shodná, skus to.
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

JJ, jde to, ale může se stát, že potom auto není podle představ a škoda 4.500,--

Ještě mě tak napadlo. V rakousku mají autobazary převozní značky, který nejsou psaný na auto, ale na jméno autobazaru a může s tím jet jakýkoliv vozidlo příslušný kategorie(na osobní značky nemůžeš jet v náklaďáku). Jednou jsme kupovali auto a s majitelem bazaru se dalo rozumně domluvit a značky nám půjčil. Do knihy jízd napsal něco ve smyslu "Převoz ke kupujícímu". Značky jsme mu potom vrátili s malým presentem.Dokonce neměli kecy ani policajti na hranicích.

Zkus si zjistit, jestli to v Německu nefunguje podobně.
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

Ještě mě napadlo. Ze které země chceš auto dovážet??
Franta
*

To Joker

Příspěvek od Franta »

Vozíš auťáky ?
Mace-Kladno

Příspěvek od Mace-Kladno »

Chtěl jsem dovézt z Německa , ale mají tam ty auta dost drahý. Chtěl bych to ve žlutý.
A nebo koupit něco levného v jiné barvě a dát to do laku. Už jsem se byl podívat na dvě žlutý kupátka, ale byli nic moc. Prostě se mi to ve žlutý strašně líbí.
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Re: To Joker

Příspěvek od Joker »

Franta píše:Vozíš auťáky ?
Já ne, ale táta. Dělám druhýho řidiče, takže mám trošku zkušeností.
miltic
**

Příspěvek od miltic »

kdybych byl na tvém místě nechal bych si to stříknout v dobré lakovně a máš to jako nový :wink: kór když se ti ta žlutá tak moc líbí, prece jen, novej lak je novej lak.....
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“