Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Chlapci, jdu vejš !!! Ve středu ráno jsem zaspal, tak jsem vletěl do Accenta a na studenej motor vyrazil pěkně ostře ..... a spotřebu jsem měl 18,7 podle palubáku sice to pak šlo po litrech dolu, ale valil jsem bulvy !! Večer z práce v klídku a zase 7,7 ..... palubák mám teď přepnutej, protože na něj furt čumim a ještě to pošlu někam do lampy
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- Reklama
Dnešní odpoledne jsem trávil pojížďkami po Praze a spotřeba je velmi slušná. S autem už jezdím v normálním provozu, včetně vytáčení motoru k 6 000 otáček a velká spokojenost .... motor je výkonný a přitom se dá jezdit se slušnou spotřebou
Foto pořízeno na křižovatce Vrchlického - Jinonická, při čekání na červenou.
Foto pořízeno na křižovatce Vrchlického - Jinonická, při čekání na červenou.
Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemám Koukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa zítra je pojedu do servisu trochu podráždit
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
pak napiš jestli budou vůbec vědět , že tam něco není. ani bych se nedivil
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
- cert
- Kontaktovat uživatele:
No, hezky . Hele Vildo, doporučuju Ti, abys měl s sebou vytisknutý fotky s hadičkou - viz. strana 10 tohoto topicu. Oni totiž v servisu občas ničemu nevěří a staví se k problému jako zmrzlá košile... (viz můj chybějící rámeček kolem hodin ve středovém panelu. Prej to není možný - já na to, že není možný, že to je jistý a strčil jsem jim fotku pod nos. Cosi zabrblal a za 5 minut jsem měl rámeček v autě. Ale k té absenci došlo zřejmě nedopatřením, když montovali do auta origo rádio).Vilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemám Koukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa zítra je pojedu do servisu trochu podráždit
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Obrázek mám samozřejmě vytištěný, sice černobíle, ale kdyby se jim to nezdálo, tak je donutim, aby mě pustili na internet !! Jen tak se odpálkovat nenechám !! Jen mám obavu, co ještě zjistíme, že turci vočůrali ...... v rámci úspor !!cert píše:No, hezky . Hele Vildo, doporučuju Ti, abys měl s sebou vytisknutý fotky s hadičkou - viz. strana 10 tohoto topicu. Oni totiž v servisu občas ničemu nevěří a staví se k problému jako zmrzlá košile... (viz můj chybějící rámeček kolem hodin ve středovém panelu. Prej to není možný - já na to, že není možný, že to je jistý a strčil jsem jim fotku pod nos. Cosi zabrblal a za 5 minut jsem měl rámeček v autě. Ale k té absenci došlo zřejmě nedopatřením, když montovali do auta origo rádio).Vilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemám Koukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa zítra je pojedu do servisu trochu podráždit
Ale je to všude stejný, soused má měsíc starýho Peugeota 307 a už s ním byl 3 x v servisu !!
Nadává, kudy chodí takže si dneska nevybereš .......
Čau všichni,tak mám za sebou první tisícovku km.Celkový dojem je výborný s autem sem maximálně spokojený.Dneska sme byli na nákupech v Pardubicích prům. spotřeba 6.4 ve 3 lidech.Minulý týden sem jel Herálec-Malacky cca 250 km,ale v 5 lidech a spotřeba byla 7.2 jízda z 80% po dálnici rychlost do 120km/h.Šel by i víc,ale je přeci jen v "záběhu" tak se mě to z těžka krotilo je to prostě žihadýlko .Na jaře bych chtěl koupit elektrony-černé už sem si je virtuálně vyzkoušel na autě a vypadají fakt dobře .To je zatím vše v pátek sem zase nakouknu
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
S tou dálnicí měl pravdu Rudolf .... 130 - 140 km/h a mám 7.2 - 7.3 spotřebu, ale nehnu s ní dolu, ani náhodou Při 120 km/h se dá podívat pod 7 litrů, ale tady prostě chybí šesti kvalt. Motor má síly na rozdávání, ale co je to platný, když je blbě odstupňovaná převodovka čtyřka je dlouhá a pětka je naopak krátká Kde mám pěknou spotřebu, jsou okresky ..... tam je to dobrý. Mám najeto necelý 2 tisíce, tak ten motor je ještě syrovej, ale proháním ho, co to dá. Už jsem atakoval dvouset kilometrovou rychlost a je to pěknej fičák hlavně zadek je dost neposednej. Jinak s 1.6 kou jsem moc spokojenej
- ZdeněkSvoboda
No kurňa, 200 jsem s accentem snad ještě nejel
Asi jsem ještě měkej
Asi jsem ještě měkej
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Mne ta 200 ani moc neláká. Hlavně že je autíčko svižný do těch 160
Možná kdyby byl ten podvozek jinak stavěný, lákalo by mne to víc....si zařádit
Možná kdyby byl ten podvozek jinak stavěný, lákalo by mne to víc....si zařádit
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
do 190 tacho je to iste, potom to chce uz len vzlietnut.. tam som bol rad za tazsi motor dieslu vpredu a 40 kg batoziny v kufriZdeněkSvoboda píše:No kurňa, 200 jsem s accentem snad ještě nejel
Asi jsem ještě měkej
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
To byl jenom takový krátký testík .... Accent na takovou rychlost není stavěnej ... Jen jsem si chtěl vyzkoušet, kde jsou meze Je to přesně, jak tady píšou kluci ..... do 170 km/h v pohodě, ale pak se začne projevovat, velká slabina Accenta a to je zadní náprava. Jinak, už zase jezdím normál a pokoušet štěstí, už nebudu Ale stejně, Áca je moje velká láska
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
ale ale ..... jak moc je to velká láska
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Tak, dneska jsem byl v Butovicích na salonu pro hadičku od expanzky. Pan technik, se kterým jsem měl minule trochu ostřejší výměnu názorů, byl samá ochota a úsměv patrně byl poučen svým nadřízeným, jak se má chovat k zákazníkům Jen, co se v Praze trochu zlepší počasí, tak ji namontuju ....cert píše:No, hezky . Hele Vildo, doporučuju Ti, abys měl s sebou vytisknutý fotky s hadičkou - viz. strana 10 tohoto topicu. Oni totiž v servisu občas ničemu nevěří a staví se k problému jako zmrzlá košile... (viz můj chybějící rámeček kolem hodin ve středovém panelu. Prej to není možný - já na to, že není možný, že to je jistý a strčil jsem jim fotku pod nos. Cosi zabrblal a za 5 minut jsem měl rámeček v autě. Ale k té absenci došlo zřejmě nedopatřením, když montovali do auta origo rádio).Vilda píše:Kolegové 1.6 kaři, tak tu hadičku, s expanzky do podběhu tam taky nemám Koukám, že šetřili na místech, kde by to nikdo nehledal ......... ještě, že máme Certa zítra je pojedu do servisu trochu podráždit
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Cože, to Ti jí tam nenamontovali? Já to měl v autě namontovaný bez jakéhokoliv "odmlouvání".Vilda píše:Tak, dneska jsem byl v Butovicích na salonu pro hadičku od expanzky. Pan technik, se kterým jsem měl minule trochu ostřejší výměnu názorů, byl samá ochota a úsměv patrně byl poučen svým nadřízeným, jak se má chovat k zákazníkům Jen, co se v Praze trochu zlepší počasí, tak ji namontuju ....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008