Žárovky Matrix
Moderátor: Moderátoři
Žárovky Matrix
Stal jsem se majitelem staršího Matrixe, bohužel jsem k němu nedostal manuál. To by mi až tak nevadilo, servisní manuál se mi podařilo stáhnout. Bohužel jsem v něm nenašel seznam žárovek použitých v tomto autě a rozebírat všechny světla se mi nechce Mohl by sem prosím někdo hodit seznam co ve kterém světle je za žárovky? (hlavně přední a zadní lampy samozřejmě) Předpokládám, že by to i některým ostatním mohlo být užitečné.
- Reklama
-
- *
Já jsem si po koupi auta (v dubnu) žárovky kontroloval kvůli náhradním taky, takže kromě už uvedených předních světel doplním: přední blinkry mám 21W žárovky oranžové barvy, zadní lampa: blinkry, zpátečka, mlhovka - klasické 21W, zadní obrysové a brzdovka jsou dvouvláknové 21/5W. Jediné, kam jsem se nedíval, byly přední mlhovky. Tam budou předpokládám H1 nebo H7? Vnitřní osvětlení jsem taky nerozdělával, tam zas předpokládám sufitky 5 nebo 10W.
Re: Žárovky Matrix
Pro jistotu mam matrixe r.v. 2008 a obrysový světla a dalkový světla jsou každy zvlášt a H4 je dvouvláknová žárovka né?
Hlavní dotaz - Na obrysovku je H4 ?
Na dálkový je H4 ?
Hlavní dotaz - Na obrysovku je H4 ?
Na dálkový je H4 ?
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008
H4 sa tykali starsich Matrixov (cca do r. 2005), ty tam uz mas H7.
A treba povedat, ze to teraz svieti lepsie.
A treba povedat, ze to teraz svieti lepsie.
Matrix 1.6
chtěl bych to tu poopravit.mám matrix 2008 po faceliftu a žárovky v hlavním světlometě jsou H4
pagy
pagy
HYUNDAI MATRIX 2009 1,5 CRDI-VELVET RED
To je zaujimave.
Facelifty na Matrixe boli dva. Po prvom presli z H4 na H7 (myslim ze dobry krok). V roku 2008 doslo k druhemu faceliftu (z toho co pises sa teda preslo naspet na H4). V 2008 sa teda predavali Matrixy s prvym aj druhym faceliftom, teda jedny s H7 a druhe s H4.
Facelifty na Matrixe boli dva. Po prvom presli z H4 na H7 (myslim ze dobry krok). V roku 2008 doslo k druhemu faceliftu (z toho co pises sa teda preslo naspet na H4). V 2008 sa teda predavali Matrixy s prvym aj druhym faceliftom, teda jedny s H7 a druhe s H4.
Matrix 1.6
oni ani prodejci to nevěděli,dostal jsem do výbavy právě ty H7,ale něco mě vrtalo hlavou a tak jsem se kouknul co tam tada je .a jsou tam teda H4.prodejce mě jenom vzkázal ,že až pojedu kolem,tak mě je vymění.
pagy
pagy
sakrys to aby sem se taky podival do svetlometu
nahradní me dali H7
nahradní me dali H7
Matrix 1,5 CRDi R.V. 2008
asi se taky kouknu vypadá to jak na ruskejch autech co popadli do ruky to tam flákli
Matrix 1,5 CRDi VGT R.V. 2008
dneska jsem měnil origo H4 za nějaké namodralé a chtěl jsem vyměnit i parkovačky za LED,ale ouha-nešli ven.zkoušel jsem uvolnit I ty dva šrouby světlometu,že bych to vytáhl celé světlo,protože toho místa tam není ,ale bohužel jsem nepochodil.nemáte někdo vlastní zkušenosti,jak se tam dostat?
dík PAGY
dík PAGY